Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Clark C500-30 truck Spesifikasjoner

Clark Equipment Company, en ledende produsent av gaffeltrucker og andre maskiner verktøy og deler, ble grunnlagt i 1917. Den første gaffeltruck selskapet produsert var Tructractor som aktiverte ansatte å enkelt dra store laster. I dag har Clark fortsatte bedre på innovasjoner og har innført mange andre gaffeltruck, inkludert 1984 er C50030. Dekk

C50030 er utstyrt med solide dekk som gir et større slitasje og sin motstand mot punktering. Dette gaffeltruck solide dekk er laget av materialer som inkluderer solid gummi og formstøpt plast forbindelser. Den C50030 solide dekk tillate gaffeltruck til å bære tyngre last uten operatørene bekymre utblåsninger eller punkteringer. Disse dekkene tillate gaffeltruck til å bevege seg sakte og med større presisjon enn på motstykket luftfylte dekk.
Lastekapasitet

C50030 har en lastekapasitet på 3000 pounds. Ved lasting av armert stål gafler er det viktig for operatører for å sikre at deres last er mindre enn eller lik kapasitet. Den C50030 virker best når midten av lasten, og kantene er på sitt minste. Store avstander mellom disse to punktene kan true operatøren fordi gaffeltruck kan velte eller droppe sin last.
Mast

C50030 mast består av metallplater som heis, lavere og tilt materialer. Når lasten blir transportert masten er sikringsanlegg rails gi støtte for lasten slik at den forblir oppreist på gaffeltruck. Dette gaffeltruck mast størrelse er 188 SS, noe som indikerer at gaffeltruck kan heve 188 inches av gulvet.
Transmission og Motorspesifikasjoner

Clark C50030 har en automatisk girkasse og servostyring. Den 4-sylinder er produsert av Mitsubishi Motors. Gaffeltruck kan ikke reise ved høye hastigheter som det er laget for å reise mellom 5 og 18 miles per time. Fordi C50030 ikke har et speedometer, er det viktig å følge bedriftens regler og forskrifter om bilens hastighet.
Drivstoff og andre spesifikasjoner

C50030 drives av flytende petroleumsgass bensin og lagres i tanker bak førerhuset. Ligger på baksiden av hytta er et blinkende oransje lys som gjør det mulig for arbeidstakere å være klar over når gaffeltruck er i drift. En annen sikkerhetsfunksjon på C50030 er en omvendt signal. Når den plasseres i reversere gaffeltruck vil signalisere andre ansatte med en alarm som indikerer bevegelse bakover.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143413.html

Previous:
Next:

Trucks