Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2005 Ford F-250 triks

The F-250 er en heavy-duty pickup lastebil fra Ford. 2005 Ford F-250 Super Duty er bygget på en annen plattform så lyset-duty F-150 og er designet for å takle større arbeidsmengder. Når haling en tung belastning er det en rekke tips å følge for å ivareta sikkerheten. Det finnes også en rekke måter for å holde F-250 er motoren opererer med maksimal ytelse. F-250 Towing Tips

2005 F-250 er i stand til å slepe opp til 14,400 pounds. Trailering en tung last krever en annen kjørestil. Ved kjøring med tilhenger alltid redusere hastigheten gradvis, treffer bremsene for hardt kan føre til F-250 og tilhenger til foldekniv. Slå bør gjøres jevnt og sakte, kan plutselige svinger føre til at tilhengeren å svaie. Hvis tilhengeren er svaiende, redusere hastigheten. Høyere hastigheter vil bare føre til at tilhengeren å svaie mer.
F-250 Fuel Economy Tips

F-250 er designet for å være en arbeidshest og drives av V -8 og V-10 motorer. Drivstofføkonomi er ikke F-250 sterke dress, men det et par måter å forbedre drivstofføkonomien. Ifølge US Department of Energy, hver 5 mph raskere enn 60 mph resulterer i en økning på 24 cent per gallon av gass. Lossing lastebiler nyttelast bidrar til å redusere vekt og bedre drivstofføkonomi. Energy Department sier at hver 100 pounds av ekstra vekt kan redusere drivstofforbruket med 2 prosent.
F-250 Ytelsestips

F-250 er tilgjengelig med en rekke kraftige motorer. Opp til 362 hestekrefter og 570 fot-pounds av dreiemoment kan være hatt. For de som leter etter en kant, er det noen ytelse tips. Ekstra strøm kan oppnås ved å gjøre justeringer i eksos-systemet, inkludert overskrifter, lyddempere og rør diameter. Når du foretar justeringer av eksos konsultere en profesjonell for nøyaktige gevinster og design. En sterk elektrisk impuls for tennpluggene kan hjelpe motoren nå maksimal effekt. Hvis ledningene eller plugger ikke gir god nok gnist, vil motoren ikke prestere på topp ytelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143400.html

Previous:
Next:

Trucks