Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan øke Hestekrefter Med tennplugger

I bil verden, har spørsmålet om å oppgradere dine tennplugg kan øke bilens hestekrefter blitt en etasjer debatt . Ifølge en Import Tuner artikkel publisert i mai 2008 , bytte ut bilens tennplugger kan øke effekten hvis din nåværende tennplugger ikke opererer med maksimal effektivitet. Selv om du ikke bør forvente å se betydelige økninger i det samlede hestekrefter , oppgradere tennplugger eller holde dem i god stand kan gjøre en merkbar forskjell. Du trenger
Ratchet og socket
Iridium tippet tennplugger
Vis flere instruksjoner
en

Ta din nåværende tennplugger ved å åpne panseret på bilen din og dukker av tennplugg ledninger ved foten av pluggene og deretter bruke en skralle og socket for å fjerne dem .
2

Kjøp iridium tippet tennplugger å installere i bilen din . Disse kan kjøpes hos din lokale auto deler butikken , men sørge for at pluggene du velger er kompatibel med bilens merke og modell . Bare lese etiketten på pluggene for å se om motoren er oppført.
3

Bruk skralle og socket å installere tennpluggene og så snapper de tennplugg ledninger tilbake på plass . Du skal nå se litt økt hestekrefter og større drivstoffeffektivitet med din nye iridium tippet tennplugger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143394.html

Previous:
Next:

Trucks