Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Traktor Informasjon

Traktortilhengere blir brukt til å frakte mange typer gods over lange avstander . En traktor er en kombinasjon kjøretøy som består av traktoren, som er den trekkende motor, og en semi- trailer - bærer gods - som ikke har en fremre aksel , men i stedet hviler på traktorens aksel montasje . En typisk 18 - hjuls traktor trailer har fem aksler . Mål

En typisk amerikanske semi -trailer er enten 8 meter bred eller 8 meter , 6 inches bred. Den vanligste typen trailer er kjent som boksen, som vanligvis er mellom 45 fot og 53 fot lang , men mindre bokser kan være så kort som 28 meter i lengde . Den gjennomsnittlige totale lengden på en 18 - hjuling traktor er ca 70 meter til 80 meter lang , med en akselavstand på mellom 245 inches og 265 tommer .
Vekt grenser
< p > USA interstate highway lover pålegge en maksimal totalvekt på 80.000 kg. (eller 40 tonn ) , herunder både trekkvogn og tilhenger . Men som i august 2010 , ble den amerikanske kongressen vurderer å heve denne grensen til £ 97,000 .

Industri Fakta

Som i 2010, anslagsvis 2 millioner trailere var opererer på amerikanske veier . Om lag en av ni lastebilsjåfører var uavhengige eieren operatører .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143388.html

Previous:
Next:

Trucks