Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan finne ut hva Transmission Din Silverado Har

Et kjøretøy overføring er en mekanisk begrep for systemet som endrer tannhjul som hastigheten på bilen øker. Det er to primære typer overføringer: Automatiske girkasser endre på egen hånd og manuelle girkasser krever sjåføren å skifte gir manuelt. Sjekke for å se hva slags girkasse dine Silverado bruker skal bare ta noen få minutter. Du trenger
Bruksanvisning
Vehicle Identification Number
Vis flere instruksjoner
en

avgjøre om overføring er manuell eller automatisk. Hvis det er en pinne eller girkasse til høyre for førersetet så vet overføringen er manuell. Automatiske girkasser har ikke en girkasse som er synlig fra inne i bilen.
2

Åpne brukerhåndboken. Brukerveiledningen vil vanligvis spesifisere hva slags overføring din Silverado har. Under spesifikasjonene delen av manualen vil det typisk gi flere og spesifikke detaljer om bilen overføring.
3

Skriv ned Vehicle Identification Number (VIN). VIN nummeret er plassert på førersiden av bilen. På dashbordet, på nedre venstre side der frontruten og dashbordet kommer sammen er et metall stripe som inneholder VIN antall Silverado din.
4

Ring forhandleren eller produsenten. Med VIN nummer hendig, kan du kontakte forhandleren eller produsenten og be om detaljene for Silverado overføring. De vil være i stand til å slå opp bilen basert på VIN-nummer og gi deg detaljene forespurt om overføringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143327.html

Previous:
Next:

Trucks