Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Min Dodge Ram vil ikke skifte Into Overdrive

Dodge Ram lastebiler kommer lager med en overdrive, eller O /D, funksjon som gjør det mulig for dem å bytte mellom tre og fire gir. Når overdrive er av, driver lastebil på tre girene, slik at det å trekke mer vekt og gir det mer makt. Når overdrive er på, fungerer lastebil på fire gir, bruker mindre strøm og mindre gass. Det er uvanlig at overdrive å mislykkes, men hvis din Dodge Ram gjør unnlater å skifte til overdrive det er noen årsaker kan du undersøke før du tar det inn i et verksted. Instruksjoner
en

Slå overdrive-funksjonen ved å trykke på overdrive-knappen. Overdrive knappen er lokalisert under frontlys knott og ved siden av strøm speil knott. Et lys skal komme på dashbordet informere deg om at den er på. Å ha lyset tennes indikerer ikke nødvendigvis om overdrive er faktisk fungerer som det skal, men det er et godt første skritt. Du kan prøve å snu overdrive-funksjonen av og på for å prøve å få lyset til å fungere skikkelig.
2

Sett Dodge Ram inn stasjonen og drive frem sakte først, akselererer når du beveger deg. Hvis turtallet når 4000 til 5000 uten å slippe, kan dette tyde på at lastebilen ikke skifter i overdrive. Når overdrive-funksjonen er aktivert, må lastebilen skifte på rundt 3000 til 4000 RPM.
3

Slå av motoren og la den avkjøles. Deretter slår du på lastebilen tilbake på og sette i gang de samme trinnene igjen. Hvis bilen ikke klarer å skifte til overdrive, kan det være et problem med sensoren kobler overdrive til rattet panel. Hvis du har installert etter-markedet tilføyelser på lastebilen, for eksempel en alarm oppgradering, kan dette føre til problemer med stafetten. Det er best å ta bilen inn i et verksted og få dem undersøke det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143313.html

Previous:
Next:

Trucks