Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Traktor Lighting Components

Alle traktor trailer belysning komponenter og krav er regulert av Federal Motor Vehicle Safety Standard 108 (FMVSS 108). Forskriften administreres av United States Department of Transportation (DOT) National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Denne forskriften omfatter bruk av trailer på alle amerikanske offentlige veier, bortsett fra pole tilhengere og trailer converter dollys. Tilhengere mindre enn 30 fot lang baklys komponenter

Belysningen og gjenspeiler komponenter i alle trailere er i utgangspunktet den samme. Tilhengere er pålagt å ha to røde baklykter og to knallrøde bremselysene på baksiden så langt fra hverandre som praktisk mulig. I tillegg må det være to lyse røde eller lyse gule Blinklys, enten separat eller integrert med halen /stopp lys og minst 15 inches fra bakken (hvis mulig). Lisensen plate bør belyses av et hvitt lys.
Tilhengere mindre enn 30 fot lang sidelys og Reflektor komponenter

Tilhengere er pålagt å ha på hver side gul markør lysene utenbords så langt frem som mulig og to bakre røde markeringslys påhengsmotor så langt bakover som mulig. Den trailere er også pålagt å ha to røde symmetriske refleks reflektorer på påhengsmotoren bak så langt fra hverandre som praktisk mulig. Ytterligere foran gul refleks reflektorer bør være på hver side, så langt fra hverandre som mulig, vendt fremover.

Tilhengere mer enn 30 meter lang og større enn 80 tommer Wide Rear Light Komponenter

Kravene for disse hengere er de samme som de for trailere mindre enn 30 meter lang, men med tillegg av gule sidemarkeringslykter midtveis langs lengden av tilhengeren og et sidemarkøren refleks reflektor.

Tilhengere mer enn 30 meter lang og større enn 80 tommer Wide Side Lys og lykter komponenter

Kravene er de samme som for tilhengere mindre enn 30 meter lang med følgende ytterligere komponenter: bakre røde siden refleks reflektorer som ligger så langt bak som mulig, bakre, øvre legeme merking med et par på 300 mm lange strimler på toppen av hver bakre øvre hjørne som vender bakover, bakre støtfanger markering som består av en kontinuerlig røde eller hvite horisontale element langs den fulle bredde som vender bakover og et nedre legeme-merking som er kontinuerlig røde eller hvite på den bakre langs den fulle bredde av tilhengeren som vender bakover. Dette reflekterende merking bør være så nær som praktisk mulig til 375mm til 1525 mm fra bakken og skal også dekke minst halve siden av tilhengeren med brukket 300mm strimler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143307.html

Previous:
Next:

Trucks