Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Semi Trailer Spesifikasjoner

En semi trailer er preget av mangel på en forakselen. Semitrailere ikke er selvforsynt, krever de en vei traktor for å trekke dem til og fra sine steder. Uten traktoren, kan de ikke bevege seg. Disse riggene er ofte referert til som trailere, eller semi-lastebiler. Når en semi ikke er koblet til en traktor, har det ben nær fronten som støtte sin egen vekt. Disse riggene har en mye større kapasitet enn standard boks lastebiler, og er ganske manøvrerbare selv i dårlig vær som søle og snø. The Box Trailer

Den vanligste typen semi-trailer er boksen trailer. Dette lukket beholder blir brukt til å frakte et bredt utvalg av varer inkludert varer, ikke-bedervelige mat og til og med innbo når folk leie en kasteball. Den vanligste trailer er 53 fot lang, og det er også trailere som varierer i lengde 28-48 fot. De fleste tilhengere er 8 meter bred, men det er også mulig å finne noen trailere som er 8,53 meter bred. Trailer høyde er ikke begrenset ved lov, men de fleste produsenter være rundt 13 fot. Den gjennomsnittlige dobbel aksel traktor veier rundt £ 34,000. Den tom henger seg selv kan være 10 000 til £ 15 000, men siden tilhengeren ikke kan bevege seg uten at traktoren, er riggen alltid veies sammen. Den maksimale en traktor trailer kombinasjon kan veie uten å måtte få en spesiell tillatelse er £ 80,000.
Variasjoner

I tillegg til den lukkede boksen trailer, er det en rekke av andre semitrailere til spesifikke behov. Ligner på boksen trailer er nedkjølt trailer, eller reefer. Brukt til å frakte bedervelige gjenstander, er dette en boks trailer med en kjøleenhet ved fronten. Det er også bilen carrier semi, med to rader med biler parkert på rampen bak traktoren. Tanker semifinalen blir brukt til å frakte alt fra melk til drivstoff og har en tønneformet kropp med ulike ventiler for påfylling og trekke ut væske fra tanken.
Interiør

Det er også variasjoner inne i tilhengeren. Dobbeldekker tilhengere tilby alternativer for stabling paller gods og maksimere plass. Fallem funksjonen terrassebord som senker når tilhengeren er frikoblet fra traktoren. Dette kan bistå med lasting. Terrassebord og automatiserte heiser også hjelpe føreren med lasting.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143299.html

Previous:
Next:

Trucks