Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer en lastebil Canopy

Lastebil kalesjer, eller lastebil caps, er festet til sengen av lastebilen din ved hjelp av J krok klemmer for å holde dem på plass. Lastebil kalesjer blokkere solen og andre tøffe værforhold fra skade dine eiendeler som ligger i din lastebil seng. Mange vedlikeholdsarbeidere bruker lastebil kalesjer for å hindre sine verktøy fra rusting grunn av regn eller snø. Lastebil kalesjer er også utstyrt med låser for å hindre at noen stjeler ut av baksiden av lastebilen. Du trenger
J krok klemmer
Foam tape
Vis flere instruksjoner
en

bruk skum tape strimler langs nedre kant av de sidene og foran på lastebil kalesjen. Bruk et målebånd for å måle lengden på sidene og foran på lastebilen kalesjen. Skjær den målte skum tape med en saks. Legg den heftende siden av skum tape til bunnen rails av lastebilen kalesjen. Dette vil beskytte truck bed rails fra å få riper av din lastebil kalesjen.
2

Løft lastebil kalesjen og sette den på truck bed rails. Har noen hjelpe deg med å løfte lastebilen kalesjen. Juster lastebil baldakin med skinner seng av lastebilen.
3

Climb inne i lastebilen sengen. Bruk J krokmontering klemmer for å sikre lastebilen kalesjen til truck bed rails. Bruk fingrene til å skru bolten på J krokmontering klemme mot klokken for å løsne klemmen. Plasser den øverste halvdelen av J krok klemmen til leppe av lastebilen kalesjen. Pakk den andre enden av J krokmontering klemmen til seng rail av lastebilen. Løsne skruen på J krokmontering klemme klokken for å stramme og sikre lastebilen kalesjen til lastebilen. Plasser en J krokmontering klemme på hver av de fire innvendige hjørner av lastebilen kalesjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143296.html

Previous:
Next:

Trucks