Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bygge en Dumperlessing Dock

Lastebil lasteramper brukes på kommersielle steder å enkelt og effektivt losse materialer fra baksiden av en lastebil, som strekker seg fra en pick-up truck er seng til lasten som er inni en 18-hjuling . Disse lasting Bryggene er laget av sement eller tre og er bygd på et minimum høyde slik at lastebilen kan sikkerhetskopiere til lasterampen og overflater vil være lik eller i det minste nær like. Du trenger
3-4 tonn sement
Treramme
Heavy-duty slagbor
5-10 industrielle bolter
skum eller gummi strimler
Vis mer Instruksjoner
Bygg en Dumperlessing Dock
en

Lag en ramme av tre på utsiden av bygningen eller lageret der du vil lasterampen skal bygges. Sørg for å bygget treramme opp til høyde på minst 4 til 5 meter, slik at det vil holde alle av betongen vil du helle inn i den. Bruk heavy-duty trestykker som kan holde opp minst et par tonn betong.
2

Hell betong inn i rammen du har bygget. Hell det å være minst 20 inches i høyden, så det er minstehøyde et skritt van, i henhold til Blue Giant nettstedet. Men hvis du gjør stadige store leveranser fra store 18-Wheelers, bygge på lasterampen opp høyere til rundt 48 inches i høyden.
3

La sement tørke så lenge nødvendig. Fjern treramme etter noen dager for å observere de nederste delene av betong og sørge for at den har tørket før du fortsetter å jobbe på den.
4

Bor hull i siden av tørr sement og installere lange strimler av metall, gummi eller skum langs den øvre kanten av lasterampen. Dette vil beskytte lasterampen fra den tunge, skade mishandlingen fra støtfangere av lastebiler som kommer i kontakt med den. Uten disse støtfangere, vil den øverste kanten (som er den viktigste kanten) av lasting sprekke og falle fra hverandre, og tvinger deg til å bruke tid og penger på å rekonstruere den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143286.html

Previous:
Next:

Trucks