Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

81 Chevy C10 Specs

The 1981 Chevrolet C-10 lastebil var en del av en linje av C-og K-serie lastebiler produsert av bilprodusenten i flere tiår. Lastebilen kom i en rekke varianter med forskjellige motor alternativer for forbrukerne å kjøpe. Motoren har

C-10 motor kom med en liten blokk, 5,0-liters motor bygget med en 8-sylindret design. Motoren kompresjon var kjent for tiden, måle inn på 9.2:1. Åtte forskjellige V-8 motorer ble tilbudt i C og K-serien lastebil utvalg av 1981.

Dieselmotor alternativet var bare tilgjengelig i en C-10 og ingen andre Chevy lastebil modell i 1981. Den diesel pakken inkludert en 6,2-liters 379-motoren som ble matchet til en fire-trinns manuell girkasse med en overdrive-funksjonen.

Sammen med C-10 motoren var en fire-barrel forgasseren og pakken kom med elektronisk gnist kontroll for effektiv forbrenning og riktig timing. Dette økte motoreffekten enda mer med riktig avfyring hver syklus.

Low-end motor modellen kom som en 305 kubikk tommers modell V8 mens det øvre området var en 350 kubikk tomme V8. Den 400 kubikk tommer motor fra tidligere år ble avviklet i 1981.
Transmission

manuell girkasse tilbudt en fire-trinns pakke med overdrive. Den automatiske versjonen var en tre-trinns design.

1981 lastebil kropp på C-10 var lettere enn sine forgjengere, trimming av mellom 115-309 pounds , avhengig av hvilken modell pakken ble brukt til sammenligning.

Den interne førerens display ble helt redesignet med nye ringer og forme også.

foran kroppen inkludert ny grill arbeid og frontlyktene var firkantet enn 1960-stil runde enheter. Hetten ble redesignet til en todelt enhet, som også nødvendig panseret hengsler endres ut også.

Drivstofftanken ble flyttet til førersiden av bilen, parallelt med rammen, men likevel på utsiden heller enn dekket opp av rammen kroppen, slik tilfellet er i senere lastebil modeller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143284.html

Previous:
Next:

Trucks