Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Fordelene av Clear Coating på lastebiler

Et klart belegg på et kjøretøy skaper en beskyttende hinne over basen lag med maling. Dette er spesielt nyttig på lastebiler som, på grunn av deres kommersielle formål, brukes nesten kontinuerlig og under alle værforhold. Lastebiler er også utsatt for industrimiljøer med jevne mellomrom, slik at deres lakken må være hardfør tåler slike tøffe forhold. Uretan-baserte klare belegg er tøff og effektiv, men ganske dyrt. De beskytter underlaget med maling av løs stein flis, insekt og bug skade samt ultrafiolette stråler og sur nedbør. Lastebil Utseende

Et klart belegg kan hjelpe en lastebil holde den blanke, skinnende utseende det har når nytt. Så vel som å beskytte bunnen malingslaget, forbedrer et klart belegg i glans og dybde av lakken i seg selv. Basen fargelag tar lengre tid å fornedre og, hvis karosseri vedlikeholdet er utført regelmessig med voksing, polering og riper kan fjernes. Etter en stund klart belegg må byttes ut.
Tøff Protection

Sur nedbør, hardt vann, industriell forurensning, tre SAP, sure fugle-ekskrementer og sprutet bug skader kan alle være ødeleggende for et kjøretøy med en single-layer maling jobb. Ultrafiolett beskyttelse kan legges til klarlakk maling også, sparer den første fargelag fra falming på grunn av for mye sollys eksponering. Alt dette gjør et sterkt klarlakk lag uvurderlig, spesielt når du vurdere kostnaden ved ikke å ha en. Det faktum at produsentene ofte tilby en lang garanti på maling jobber, inkludert en klarlakk topplag, samtidig som ingen på et kjøretøy med single-layer lakken, er bevis på styrken og holdbarheten av disse klare topp belegg.

Miljøvennlig

klar topp strøk maling gjør produsentene å bruke en vannbasert maling som første lag i stedet for et løsemiddel-basert en. Dette betyr at løsemidler ikke slippes ut i atmosfæren, noe som reduserer denne typen forurensning.
Søknad Kostnader

Selv om kostnadsbesparelser er trolig ikke overføres til kjøperen, lastebilprodusenter spare penger når en klarlakk lag blir lagt til. En 4-5 millimeter lag med farget maling er nødvendig for å fullføre en single-layer lakk. Men når en klarlakk brukes, bare en millimeter av farget maling nødvendig, med et lag av en 1/2 -. 2 millimeter klarlakk oppå

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143279.html

Previous:
Next:

Trucks