Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan legge ved en Stige Rack til Pickup Bed Rails

Stige stativene er brukt av mange ansatte som jobber i felt som rørlegger eller handyman arbeid. Stige racks er festet til skinnene av din lastebil seng å holde og sikre en stige når du kjører mellom jobber, bidrar til å rydde opp plass i lastebilen sengen for å gi plass til annet utstyr som kan være for store eller skittent å holde i det indre av din lastebil. Stige stativer kan holde en stige i alle størrelser. Du trenger
Elektrisk drill
3/4 tommers borekrone vedlegg
3/4 tommers bolter
3/4 tommers mutter
skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Løft Ladder stativet på til lastebil seng. Har noen hjelpe deg i dette trinnet fordi stigen rack er tung. Har din assistent stå på motsatt side av stigen rack og løft stigen racket.
2

Juster stigen rack lastebil seng. Sørg for at fotplatene av stigen stativet er justert med de fire hjørnene av truck bed rails.
3

Bruk en drill med en 5/8 tommer borekronen vedlegg til bore en pilothull gjennom hullene på foten plate og inn i lastebilen seng rail. Sett inn en 3/4 tommers bolt inn i pilot hull og skru den inn i lastebilen seng rail. Skru på en 3/4 tommers mutter til 3/4 tommers bolt og bruke en skiftenøkkel til å stramme bolten. Gjenta dette trinnet på alle fotplatene av stigen stativet fester stativet til truck bed rails.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143278.html

Previous:
Next:

Trucks