Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan du skal Løft My Truck

Lastebiler løftes under vedlikehold for å nå komponenter som må justeres eller skiftes ut. Løfte en lastebil innebærer vanligvis krype under bilen etter. Av denne grunn er det viktig å løfte kjøretøyet skal. Visse metoder bør følges av hensyn til sikkerheten. Du trenger
Ramper, gulv jack eller industriell lift
Vis flere instruksjoner
ramper
en

Juster ramper rett foran de to forhjulene. Har dem i utgangspunktet presset tett mot dekkene hvis mulig.
2

Start kjøretøyet. Sette en fot på gasspedalen og en fot på bremsen. Trykk på gasspedalen sakte å bevege seg opp ramper litt, holder bremsen for å unngå over-skudd. Brake så snart hjulet treffer toppen. Hvis rampene kjøres over for langt det kan være alvorlige skader.
3

Bruk kiler til bakhjulene for å hindre rulle.
Floor Jack

4

Sett kiler i henhold dekk som vil forbli på gulvet. Dette vil fungere som en forsikring om at lastebilen ikke vil rulle.
5

Place et gulv jack under en ramme tverrbjelke eller identifisert punkter som er anbefalt av produsenten. Disse stedene er de sterkeste delene av ramme for å holde lastebilens vekt.
6

Jack bilen opp i luften på bestemte tidspunkt. Det bør løftes bare så høy som nødvendig for å krype under eller fjerne komponenter. Løfte bilen for høy anbefales ikke fordi vinkelen kan gjøre jack slip.
Industrial Lift
7

Finn vekten av lastebilen. Heisen skal aldri løfte mer enn sin utpekte vekt kapasitet.
8

Inspiser løfte punkter av trucken for skader som kan skape ustabile vekt støtte. Hvis du er usikker på bilens løfte poeng, "jekk Points - Quick Reference Guide" kan svare på eventuelle spørsmål
9

senter lastebil på heisen.. Kjøretøyet skal plasseres slik at det er tyngdepunkt er mellom støttepunkter i heisen og kjøretøyet. Hvis dette ikke blir gjort riktig kjøretøyet kan tippe og skyv. Ta hensyn til eventuelle komponenter som blir lagt som er tunge.
10

Engasjere låsing poeng. Løft bilen litt høyere enn der kjøretøyet vil bli holdt. Sakte la heisen gå ned til du hører et klikk på låsepunktet.
11

Ta noen og alle videregående sikkerhetstiltak for å være så forsiktig som mulig. Et kjøretøy bryter sammen av en heis er farlig. Sikre begrensninger til kjøretøy bevegelse. Dobbeltsjekk alle mekanismer før du går under bilen og sikre at kjøretøyet har ingen sjanse til tipping.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143264.html

Previous:
Next:

Trucks