Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Body Lift Vs. Chassis Lift

Heve sett selges til entusiaster som liker robuste off-road ytelse kjøretøyer. Du trenger ikke å ta off-road kjøretøy off-road, du kan løfte det utelukkende for estetisk appell. Chassis Lift

Rammen er også kjent som et chassis. Prosessen med å løfte chassiset, mer kjent som "suspensjon lift", omfatter installasjon av fjærer og avstandsstykker sammen med heis-blokk og torsjonsstag. Jobben endrer alle suspensjon komponenter. Når du utfører et chassis lift, må du installere lengre støtdempere for å jevne ut kvaliteten på stasjonen.
Fordeler /ulemper ved Chassis Lift

chassis lift forbedrer bakken klarering og lar deg legge til større dekk til bilen med mer letthet, men vil du legge merke til vibrasjoner i stasjonen. Chassis heisen er en relativt kostbar prosess på grunn av sin kompleksitet og lengre installasjonstid. Prosessen forbedrer ytelsen i off-road situasjoner
Body Lift

I en body lift, du heve bilens mens understellet er fortsatt på samme sted. Dette arbeid innebærer plassering av avstandsstykker mellom legemet og rammen. Rammen, overføre saken, motor og andre deler forblir på fabrikkinnstillingene.
Fordeler /ulemper ved Body Heiser

Du kan utføre en kropp løfte relativt billig, og det bør forbedre bilens ytelse. En body lift gir en ideell løsning for de som ønsker utseendet på en robust off-road kjøretøy uten bekostning av faktisk å legge til ytelsesforbedringer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143247.html

Previous:
Next:

Trucks