Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde på en 2006 Toyota Tacoma

Hvis du eier en 2006 Toyota Tacoma lastebil , er det en rekke ting du kan gjøre for å øke drivstofføkonomi at din lastebil mottar mens den er på veien. 2006 Toyota Tacoma leveres som standard med to- wheel drive , får 18 mpg i byen og 24 mpg på motorveien. De fire- wheel -drive alternativ får 16 mpg i byen og 20 mpg på motorveien. Instruksjoner
en

Unngå overdreven rask akselerasjon og bremsing så mye som mulig . Å tvinge bilen til å fremskynde og tregere raskt krever mer gass , og vil i neste omgang føre til en lavere drivstofforbruk for din Tacoma lastebil.
2

Fjern all overflødig vekt fra bilen så ofte som mulig . Holde tung last på baksiden av lastebilen vil tvinge bilen til å jobbe hardere for å flytte og kan redusere drivstofforbruket med så mye som 2 prosent . Selv om det kan høres forsvinnende liten , legger det opp på en jevnlig basis og over lastebilens levetid.
3

Bruk cruise kontroll så ofte som mulig . Cruise control tvinger bilen til å holde en konstant hastighet , og derfor unngår unødvendig akselerasjon og vil føre til bedre drivstofføkonomi i løpet av en tur .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143230.html

Previous:
Next:

Trucks