Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Spesifikasjoner av Toyota Tacoma Prerunner

The Toyota Tacoma Prerunner er en pickup lastebil som ble introdusert i 1998. Den mellomstore lastebil er produsert av Toyota Motor Corporation av Aichi, Japan. Toyota Tacoma Prerunner er kjent for sine ulike funksjoner, som inkluderer de enorme all-terrain dekk, låsing bakre differensial og betydelig høyde. Motor

Toyota Tacoma Prerunner har en firesylindret forbrenningsmotor. Alle fire av sylindrene omfatter fire ventiler hver. Motoren har 16 ventiler totalt. Den 2,7-liters motoren produserer 159 hk ved 5200 rpm. Den høyeste dreiemoment på Toyota Tacoma Prerunner er 180 lb.-ft. ved 3800 rpm. Pickup lastebil motor har en DOHC (direkte overliggende kamaksel) design.
Bremser

Toyota Tacoma Prerunner har skivebremser foran og trommelbremser for bak ( også ofte referert til som "ekspanderende bremser"). Bremsene foran er ventilert og kraft-assistert. Bakbremsene er utstyrt med tandem boosters for økt oppbremsing kraft. Diameteren på både foran og bak bremser av Toyota Tacoma Prerunner er 10 inches.
Suspension

foran Toyota Tacoma Prerunner har en dobbel arm uavhengig hjulopphenget, som er en variasjon av dobbel A-arm suspensjon. Den forstillingen (med en diameter på 1,18 inches) benytter også spiralfjærer og stabilisator barer. Bakhjulsopphenget er blad fjæring, og inneholder gass støtdempere.
Mål

Toyota Tacoma Prerunner har en akselavstand på 109,6 inches. Svingradiusen av lastebilen er 36,7 inches. Den totale lengden, bredden og høyden på bilen er 190,4 inches, 72,2 tommer og 65,8 tommer, henholdsvis. Den egenvekt av Toyota Tacoma Prerunner omfatter alle nødvendige væsker (for eksempel bensin) og utstyr, og er £ 3250. Drivstofftanken har en kapasitet på 21,1 liter drivstoff. Den normale slepekapasitet for lastebilen er £ 3,500., Som er det samme tallet som sin maksimale kapasitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143228.html

Previous:
Next:

Trucks