Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik tilpasser en Dodge Ram 1500

The Dodge Ram 1500 er en liten, halvt tonn pickup lastebil. Lastebilen er i stand til å håndtere de fleste situasjoner som oppstår i hverdagen, samt mange som du kan kjøre inn mens du bruker bilen som et arbeid lastebil. Tilpasse en Dodge Ram er lik tilpasse noen annen pickup lastebil, men på grunn av den unike styling av Ram pickup lastebil ofte skiller seg ut fra mengden. Instruksjoner
en

Bli kvitt de lager dekk og hjul og erstatte dem med noe større. En av de første modifikasjoner fleste lastebil eiere gjør er å legge store off-road dekk og felger som passer til.
2

Invester i en suspensjon lift kit. Mens en body lift vil heve bilen, vil en suspensjon lift forbedre din off-road ytelse og er en bedre investering til slutt. Hvor høyt du løfter din lastebil er opp til deg, men husk at det kan være lover i forhold til hvor høyt du kan gå mens du bor street legal.
3

Legg en pensel vakt til din Ram. En pensel vakt er et metall beskyttende barriere som stopper grillen fra å spise trær og busker i en tøff terreng-session. Pensel vakter legge til robuste estetiske til Ram din i tillegg til å beskytte den mot skade.
4

Ta Ram inn for en tilpasset maling jobb. Mens mange utendørs og off-road entusiaster har sine lastebiler malt med en kamuflasje mønster, det er mange andre maling jobb alternativer tilgjengelig.
5

Installer en vinsj på Ram din. En vinsj tjener to formål --- først, det gjør lastebilen ser mer ut som en robust arbeid lastebil enn en skinnende paradegren. Sekund, vinsjer komme godt med når vennene dine blir sittende fast i gjørma mens off-roading.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143212.html

Previous:
Next:

Trucks