Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan finner jeg en 1980 Ford nyttekjøretøy

The Ford Motor Company har en lang kommersielle kjøretøy produksjon historie dateres til begynnelsen;? Tredje kjøretøy produsert av Henry Ford var en lastebil og den første fabrikkmontert pickup var 1925 Ford . Identifisere 1980 Ford nyttekjøretøyer er avhengig av informasjonen som finnes i både Vehicle Identification Number og garantien tag. Innenfor disse kodene, identifiserer Ford karosserivarianter og gir mekanisk informasjon relevant for kommersielle kjøretøyer, slik som motorer, girkasser og aksler. Selv om Ford produserer en linje av store, tunge kommersielle lastebiler, mest kommersielle kjøretøy er en del av Fords "F" og "E"-serien lastebiler og varebiler. Instruksjoner
en

Søk etter VIN-koden. Siden 1980 var et overgangsår for den VIN-systemet, er koden plassert enten på baksiden ansiktet på førersiden dør på garantien tag, eller på en metall tag festet til det ekstreme hjørnet av driver's-side dashbordet, synlig gjennom frontruten. Ifølge F150.net, 1980 VINs er en 11-stilling alfanumerisk kode, F25SU100001, for eksempel.
2

Identifisere posisjonerer en gjennom fire av VIN. De første tre posisjoner på nyttekjøretøy representerer lastebil serien koden og den fjerde er motoren betegnelsen. Ifølge Fordf150.net, Bokstavene "F" og "E" er modellen linje, enten F-serien eller Econoline varebiler. Følgende to sifrene representerer de spesifikke modeller innenfor modell linje, med "F25" representerer en fire wheel-drive F250 og "S" utpeke en 400 kubikk-tommers motor med en to-barrel forgasseren. De fleste Ford nyttekjøretøyer falle i Econoline eller F-Series betegnelser.
3

Finn garantien plate eller klistremerke plassert på søyle inne i førerdøren, som også er et sted for VIN . Du vil finne ulike identifikatorer, inkludert motor, girkasse og aksel koder, tydelig merket på denne koden. Referere til Ford-trucks.com 's pull-down oppføringer for hver enkelt kode funnet på taggen. Disse listene identifisere tyngre-plikt alternativer tilgjengelig på kommersielle kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143190.html

Previous:
Next:

Trucks