Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Load & Losse på lastebil Terminaler

Truck terminaler er et sted hvor lastebilsjåfører får tilhengere losset og lastet med last. Å vite hvor du skal gå og hvem du skal snakke med er viktig hvis en driver ønsker å bo på timeplanen. Noen terminaler kjøre 24 timer i døgnet, og noen ikke. Å vite når belastningen er opp for lasting eller lossing vil hjelpe deg å holde din plass i køen. Nødvendig informasjon for å utføre denne oppgaven starter og slutter på shipping og mottak kontor av lastebilen terminal. Du trenger
Lasting eller lossing avtale
Bill of Lading
Truck CB radio eller mobiltelefon
Hjulkile
Vis flere instruksjoner
1

Ring telefonnummeret på konnossement og be for frakt og mottak kontor. Spør frakt og tilrettelegger for en avtale for å losse og laste. Planlegge disse avtaler 24 timer før ankomst til lastebil terminal.
2

Ankom terminalen en time før din avtale for å losse. Finne et sted å parkere. Dette er vanligvis et forhåndsbestemt område med veiledende skilting.
3

Walk inn i shipping og mottak kontor for å levere inn frakt papirer eller konnossement. La dem vite at du avtaler å losse og laste. Spør dem som CB kanal de bruker for å kommunisere med drivere.
4

Vent i lastebilen før de ringer deg for å losse. På dette punktet lastebilen terminal togleder vil fortelle deg hvilken dock du må gå til for lossing. Kjør til det angitte dock.
5

Plasser lastebil i lossing sone. Dette kan være et åpent område eller en dock avhengig av hva slags tilhenger du har. Hvis du har en flatbed trailer, så havnearbeidere kan be deg om å sikkerhetskopiere til lossing dock eller de kan lesse trailer fra siden i en åpen lossingen. Hvis du har en lukket tilhenger, vil de ha deg tilbake opp til lossing dock. Følge sine instrukser på dette punktet.
6

Bruk speilene mens sikkerhetskopiering og firkantet bakenden av tilhengeren opp med dock veggen. Engasjere parkeringsbremsen og blokker hjulene med kaien er bremseklossen. Unstrap lasten hvis du er en flatbed og åpne bakdørene hvis du er et lukket van trailer. Vent til havnearbeidere å fullstendig losse tilhengeren. Vent på signal før de flytter bilen. Signalet kan være en håndbevegelse, en vokal signal eller et grønt lys. Det er din jobb å finne ut når du kan trygt flytte kjøretøyet. Rulle opp stroppene og lukke dører når tilhengeren er tom.
7

Få noen som har fullmakt til å signere konnossement papirarbeid. Dette er beviset på levering du trenger fra mottakeren til å få betalt for transport av lasten av frakt. Hold kopier av papirene og gi de nødvendige kopier til mottakeren. Konnossement kan inkludere karbon kopier eller kanskje må kopieres med en kopimaskin.
8

Gå tilbake til shipping og mottak kontor og la deskman vite at du er tom og klar for lasting . Vent i lastebilen før kalt. Gå til staging område for lasting og følge docking instruksjoner. Etter at tilhengeren er lastet, stropp lasten ned hvis du drar en glassplate eller bare lukke dørene av tilhengeren hvis du trekker en van trailer. Få en kopi av shipping papirene fra skipsfart og motta kontor og kjøre til neste lastebil terminal destinasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143182.html

Previous:
Next:

Trucks