Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan finne Hvilket år Din Ford traktor er?

Det er en forskjell i å finne ut produsert dato for en traktor kontra en bil. Datoen er også avgjørende når du installerer nye deler eller motorer for traktoren på grunn av kompatibilitetsproblemer. Finne ut din Ford traktoren produsert datoen er ganske enkel og kan være ferdig i noen få trinn. Instruksjoner
Instruksjoner
en

Look for produksjon koden til Ford traktor. Vanligvis vil det være på den side av kjøretøyet som grenser til starteren. Det kan også være anbrakt på den ytre av skroget på et gitt sted. Du bør være i stand til å finne en metallisk plate som har tre forskjellige serielle koder. Disse vil omfatte serienummeret, produksjonskode og modellnummer.
2

Identifiser produksjonskode ut av de tre forskjellige antall sett. Produksjonen koden vil bare ha en kombinasjon av fem bokstaver og tall. De andre koder vil ha enten seks eller sju sifre. Hvis du fortsatt har problemer med å identifisere produksjonen koden deretter referere til brukerveiledningen.
3

Tolk produksjonen koden. Du skal se fem tall og tall. Det første sifferet vil fortelle deg hvilket år traktoren ble bygget i. Ford traktorer har et spesielt system for å utpeke året av produksjonen. Nummer 5 vil referere til år 1965, vil tallet 6 refererer til året 1966 og så videre. Tallet 0 deretter refererer til 1970, refererer tall fra 1 til 1971 og så videre inntil det antall 4 viser til 1974. Når du kommer tilbake til nummer fem huske at det refererer til året 1965. Således hvis produksjonen kode er 4K21C så det betyr at traktoren ble produsert i 1974.
4

Tolk måneden produksjonen. Se på den andre bokstaven i koden, og det vil hjelpe deg å finne ut når traktoren ble bygget. Bokstaven A er januar måned, representerer bokstaven B februar og dette går hele veien til bokstaven M for desember. Bare husk at bokstaven 'I' hoppes over. For eksempel hvis din kode er 4K21C deretter bokstaven K vil bety at traktoren ble bygget i oktober.
5

Tolk dagen av produksjonen. Se på tallene som følger alfabetet. Nummer 1 betyr den første dagen i måneden, og dette går hele veien til nummer 31. Hvis koden er 4K21C da dette indikerer at traktoren ble bygget på den 21. dagen i måneden.
6

Tolk tid på dagen av produksjonen. Se på den endelige alfabetisk verdi. Hvis det er en så traktoren ble bygget ved midnatt, hvis det er B da den ble produsert tidlig på dagen, og hvis det er C da den ble produsert i ettermiddag. Hvis koden er 4K21C så betyr dette at traktoren ble bygget i ettermiddag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143180.html

Previous:
Next:

Trucks