Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Typer felger for Ford Trucks

Felger er metall sylindere som er en strukturell del av utformingen av alle kjøretøyer, deriblant Ford lastebiler. Felger er også vurdert en tilpasset tilbehør som kan forbedre utseendet, trekkraft og styring av et kjøretøy. Du kan finne mange valg som er spesifikke for hvert enkelt kjøretøy, inkludert mange særegne design for Ford lastebiler. Størrelsen av felgen, vil avhenge av alder og modell av trucken. Krom felger

Ford krom felger kommer i sølv og svart og legge til et snev av klasse til enhver lastebil. De gjennomgår en flertrinns forkromming prosedyre og har et speil finish som skinner i lyset. Sort krom er ikke så lyse, voks dem ofte for å forbedre utseendet. Krom felger kommer i en rekke ulike stiler og design, et par blir konkave sentre og rette eiker.
Stainless Steel Felger

Rustfritt stål felger er en annen type for Ford lastebiler . Rustfritt stål er også kjent som inox stål, eller korrosjonsbestandig stål, og er definert som en stållegering. Produsenter bruker det for felger fordi den ikke beis eller rust så enkelt som vanlig stål. Rustfritt stål felger kommer i en rekke karakterer, stiler og design og gir en slående speil-polert finish. De kommer også i mange størrelser for ulike typer av Ford lastebiler, for eksempel F-150 og Ford Ranger. Du kan kjøpe felgene enkeltvis eller i sett på fire med all montering maskinvare inkludert.
Spinners

Spinner felger er også tilgjengelig for Ford lastebiler. En spinner er en felg som spinner uavhengig når trucken er i bevegelse, og også når det kommer til en stopp. Spinnere opererer ved hjelp av spesialkonstruerte høyhastighets rullelager for å skape bevegelse. Disse felgene kommer i en rekke utførelser i både rustfritt stål og krom. Også kalt en kontinuerlig bevegelse hjul, ble de laget av den amerikanske oppfinneren James Gragg. 1995 filmen "Batman Forever" gjorde spinnere populær som praktverk om hjulene på Batmobilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143166.html

Previous:
Next:

Trucks