Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2006 Ford Ranger Specs

The Ranger ble introdusert i 1982, og sin tur har blitt bedre siden da. Store endringer ble gjort i suspensjon i 2004, bremsene i 2003, og interiøret i 2005. Mens mange kompakte pick-ups fra andre selskaper har flyttet til mellomstore klassen, har Ranger forble en kompakt. 2006 Ranger kommer i seks trims: XL, STX, XLT, Sport, FX4 Off-Road og FX4 Level 2. Også tilgjengelig er tre motorer, to girkasser og to førerhus og to bed størrelser. Motor og girkasse

Tre motorer er tilgjengelige for 2006 Ranger, avhengig av trim og cab størrelse. Den minste er en 2,3-liter, inline firesylindret (I4) motor som produserer 143 hestekrefter og 154 pund-fot dreiemoment. Neste er en 3,0-liters V6 med 148 hestekrefter og 180 pund-fot dreiemoment. Den største motoren er en 4,0-liters V6 som genererer 207 hestekrefter og 238 pund-fot dreiemoment. Maksimal nyttelast varierer fra 1,260 pounds til 1680 pounds, mens maksimal trailer kapasitet er mellom 1600 pounds og £ 3,100. Drivstofføkonomi for 4,0-liters versjon er omtrent 17 miles per gallon i byen og 19 mpg på motorveien. Den 2,3-liters-modellen får 23 mpg i byen og 26 mpg på motorveien, og 3,0-liters versjon får 20 mpg i byen og 25 mpg på motorveien. Valgfrie eller standard på alle modeller er en fem-trinns manuell eller femtrinns automatkasse, overdrive girkasse.
Hjuloppheng og styring

Begge FX modellene er kun tilgjengelige med en del -time, firehjulstrekk. STX modeller er bare tilgjengelig med bakhjulsdrift, og de andre er tilgjengelig med enten. Alle forhjulsoppheng systemer er uavhengige med anti-roll bars og spiralfjærer eller torsjon barer. Alle bakhjulsopphenget er blad-våren og bare Sport-modellene har bak anti-roll bars. Alle modellene bruker enten gass trykkabin eller Bilstein støtdempere. Også standard på alle modeller er hydrauliske, servobetjent tannstang styring.
Interiør og Space

2006 Rangers er tilgjengelig i vanlig eller super cab størrelser. Super drosjer har enten to eller fire dører. STX og FX4 Nivå 2 modellene har front bøtte seter, og alle andre har delt benker. Foran: takhøyde er 39 inches og benplass er 42 inches. Super drosjer har pull-down, 50-50 seter og tilbyr 33 inches av headroom og 40 inches av benplass. XL-modeller kommer med vinyl møbeltrekk, og klut er valgfritt, men på alle andre modeller, er standard stoff og skinn er et alternativ. XL og STX-modellene kommer med noen standard funksjoner, men har mange av de samme mulighetene som de øvre trim modeller. De andre modellene leveres standard med air condition og AM /FM stereo med CD-spiller. FX4 modellene leveres standard med cruise-kontroll og makt låser og elektriske vindusheiser.
Safety

er alle modeller utstyrt med skivebremser foran og bak trommel bremser, fire hjul anti- bremser, foran og passasjer kollisjonsputer samt sidekollisjon barer. Standard på FX4 modeller og ekstrautstyr på de andre er en begrenset, slip differensial, som hjelpemidler trekkraft på glatt føre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143165.html

Previous:
Next:

Trucks