Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Dodge Dakota Specs

Dodge er en divisjon av Chrysler som begynte produksjon biler i 1914. Selv om det for tiden produserer sedan, sportsbiler, varebiler og SUVer, er Dodge mest kjent for sin linje av lastebiler. Den populære Dodge Dakota ble introdusert i 1987. Motor og Fuel Economy

standard Dodge Dakota kommer med en 4,7 liter, 302 hestekrefter åtte-sylindret motor. Motoren har evnen til å produsere 329 fot-pounds av dreiemoment og bruker en automatisk firehjulstrekk overføring. Som for drivstofføkonomi, Dakota gjennomsnitt 14 mpg i byen, 19 mpg på motorveien og 15 mpg kombinert. Dakota har også en 22-gallon drivstoff tank som gjør at det gjennomsnittlig 308 miles per tank i byen, 418 miles per tank på motorveien og 330 miles per tank kombinert.
Dimensjoner

Dodge Dakota kommer med et mannskap drosje og har en lengde på 218,5 inches, en bredde på 76,4 inches, en høyde på 68,6 inches, en akselavstand på 131,3 inches, en bakkeklaring på 7,9 inches og en egenvekt av 4,676 pounds. På interiøret Dakota har en front takhøyde på 39,9 inches, en front hip rom av 54,9 inches, en front skulderbredde på 57,7 inches, en bakre hodet rom av 38,4 inches, en bakre skulder rom av 57,5 ​​inches, en bakre hip rom av 56 inches, en front benplass på 41,9 inches, en bakre benplass av 36,4 inches og sitteplasser for opptil seks.
Egenskaper

Dodge Dakota kommer også med automatisk låsing huber, en front stabilisator bar, en turteller, kjørecomputer, klokke, utetemperatur display, lavt drivstoff nivå advarsel, kompass, trailer ledningsnett, last tie nedturer, 16-tommers lettmetallfelger, variable intermitterende vindusviskere, skli plater , en side-effekt dør bjelke, blokkeringsfrie bremser, en passasjer airbag deaktiveringsbryter, barneseter ankere og sikkerhetslåser, nakkestøtter, ekstern anti-tyveri alarm system, dekktrykk overvåking, bøtteseter, ekstern strøm låser, elektriske vinduer, strøm speil, cruisekontroll, servostyring, foran og bak koppholdere, dørlommer, et 12 volts strømuttak, klimaanlegg og en AM /FM /CD stereoanlegg med MP3-avspilling.
bilder
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143159.html

Previous:
Next:

Trucks