Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Tips om Drag Truck Traction

Drag racing innebærer biler racing hverandre. Sporten heter dragracing fordi vitenskapen bak rase krever avskaffelse av noen luftmotstand på kjøretøyet som den når sin toppfart på så kort tid. Dette dra reduksjonen kan bli enda vanskeligere å oppnå når kjøretøyet som brukes i drag race er en lastebil, fordi en pickup lastebil ikke er designet for å bli bidrar til reduksjon av luftmotstand. Den åpne boksen med bakluken, den firkantede og boxed-front utforming av lastebilen, og den samlede massen av kjøretøyet ofte gjør det svært vanskelig å redusere luftmotstand nok til å ha en positiv effekt på hastigheten på kjøretøyet. Med de riktige elementene på plass og riktig utforming av visse elementer av lastebilen, skjønt, er mengden av drag at lastebilen erfaringer kan bli motvirket av mengden trekkraft lastebilen stand til å få på racerbanen overflate. Dekk

Den viktigste faktoren i trekkraft at en lastebil er i stand til å skaffe begynner med den delen av lastebilen som faktisk møter rase overflaten. Jo større overflatekontakt mellom dekket og sporet overflate, kan det mer trekkraft bli opprettet. Med et bredere dekk base og mindre mønsterdybde, er dekket på en dra lastebil den viktigste faktoren i trekkraft trucken kan oppnå.
Vekt

Et annet viktig aspekt av drag truckracing er det faktum at vekten av en lastebil er vanligvis mer konsentrert i fronten av kjøretøyet. Selv om det fungerer for forhjulsdrevne biler, gjenstår det faktum at kraften fra en dra lastebilen motoren ble levert direkte til bakakselen. Dersom vekten av kjøretøyet ritt i fronten, er bakhjulene igjen å spinne fritt på baneoverflaten, bremse kjøretøyet. Vekten på bilen bør spres over dekkene, slik at ned kraft skapt av vekten fører til at dekkene til "bite" sporet.
Traction Rods

Traction stenger er ofte brukt i drag lastebiler som et middel til å hindre en lift som forekommer i hver ende av lastebilen slik at dekkene er fortsatt sikret tett til sporet overflaten. Med mengden av dekk hop som er tillatt å skje med den plutselige levering av kraft til akselen reduseres så sterkt som det er med trekkmidler stenger, er trucken i stand til å oppnå hastigheter mye raskere enn hvis trekkmidler stengene var ikke tilgjengelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143154.html

Previous:
Next:

Trucks