Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2003 Z71 Offroad Motorspesifikasjon

The 2003 Chevy Silverado Z71 offroad pakken er eksklusivt tilgjengelig for firehjulstrekk (4WD) utvidet cab modeller produsert av Chevy for det året. Den Z71 offroad pakke lagt et sterkere samlet suspensjon pakken til basen Chevy Silverado 4WD-modell, som allerede er inkludert en kraftigere motor enn andre Silverado modeller. 2003 Z71 Chevy Silverado er ideell for alle som trenger et kjøretøy som kan transportere store lasteskip last på tvers av avstander som kan omfatte oppdateringer av ulendt terreng. V-8 motor

Utvidet cab modeller av 2003 Chevy Silverado kommer som standard med enten en 4,8-liter, 270 hestekrefter V-8 motor eller en 5,3-liter, 285 hestekrefter V-8 motor. Begge modeller av motoren utnytte åtte sylindrede stempler for gass forbrenning.
Offroad Suspension

Mange av de forskjellige tekniske spesifikasjoner manifest på Z71 offroad pakken for 2003 Chevy Silverado utgjør forbedringer på bæresystem for offroad kjøring. Den Z71 pakken inkluderer en høykapasitets luftfilter for å redusere opphoping av skitt, en skrens plate pakke for å skjerme suspensjon fra undersiden og støt med en klaring på 1,81 inches (46 millimeter), som kan håndtere tunge støt fra veien med rallende passasjerer.

Transmission

2003 Chevy Silverado lastebiler kommer standard med enten en fire-trinns automatisk girkasse eller en fem-trinns manuell girkasse. Blant 4WD lengre førerhus som er kompatible med Z71 offroad-pakken, er den eneste tilgjengelige overføring kompatibel med motoren og drivverket de fire-trinns automatisk girkasse.
Andre Z71 Specs

2003 Chevy Silverado Z71 pakken har diverse andre tekniske spesifikasjoner som optimaliserer kjøretøy for offroad kjøring. Dekkene for Z71 er de mest holdbare dekket alternativ blant Silverado modeller for all-terrain kjøring. Dekk har også hvite bokstaver skissert på dem for enkel modell identifikasjon. Hjulene for Z71-modellen er sammensatt av børstet aluminium, noe som gjør lettere hjul for raskere håndtering, og frontlysene utnytte foran halogen tåkelys, og tilbyr forbedret lysstyrke enn fabrikkinnstillingene frontlykter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143151.html

Previous:
Next:

Trucks