Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Klasse 1 Trailer Hitch Spesifikasjoner

Det er fem trekkrok klasse betegnelser for tilhengere slept bak lastebiler, biler, bobiler og andre typer motorkjøretøy. Klasse 1 Trailer Hitch spesifikasjonen angir riktig brutto tauing vekten av tilhengeren type, og riktig tunge vekt på at hengerfestet trygt kan håndtere. Klasse 1 trailer uhell er vanligvis konstruert ved hjelp av en enkel vekt-bærer stikk festet til baksiden av trekkvognen. Klasse 1 Spesifikasjoner

Class 1 Trailer Hitch spesifikasjonen er den letteste klassen betegnelse. A Class 1 trekkrok kan romme en totalvekt opptil 2000 pounds, og støtte en maksimal tunge vekt på 200 pounds. Klasse 1 trailer uhell er vanligvis knyttet direkte til trekkvognen ved hjelp av et tilhengerfeste eller støtfanger stikk, og er vanligvis brukes på lastebiler, varebiler og større biler.
Trailer Hitch Type

Klasse 1 trailer uhell som vanligvis kommer pakket med en trekkrok mottaker som enkelt kan kobles til trekkvognen, enten det er en lastebil, varebil, minivan eller sedan. Vanlige stikk mottakere er montert og festet til trekkvognen med et kuleledd, coupler og stikk ball.
Towing Safety Tips
p Det er viktig å vurdere grunnleggende sikkerhetsregler ved kjøring med klasse 1 trekkrok. Lasten må være jevnt fordelt og tilstrekkelig sikret. Det er tilrådelig når tauing belastning å installere utvidet sidespeil, slik at sjåføren å navigere bak og side-nærmer trafikk. Det må også tas for å sikre at tauing trailer og trekkvognen ha egnede dekk for riktig gjennomføring maksimal tunge vekten av tilhengeren, som sikrer riktig dekktrykk og mangel på slitasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143130.html

Previous:
Next:

Trucks