Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

US DOT Forskrift om Commercial Vehicle Bokstaver

Bokstaver på kommersielle kjøretøy i USA er regulert av Department of Transportation Federal Motor Carrier Safety Administration. Bokstaver krav dekket under Part 390 av FMCSA Forskriften gjelder for både kommersielle kjøretøyer, eller CMVs og intermodal utstyr. Definisjoner

En kommersiell motorvogn er en selvgående kjøretøy som brukes for interstate handel som oppfyller ett eller flere av kriteriene beskrevet i del 390,5 av FMCSA forskrifter. Intermodal utstyr er det som kan formidles med mer enn ett transportmiddel, for eksempel beholdere konstruert til å bli halt på flatbed vogner eller tog.
Nødvendig informasjon

CMV-merkingen må inkludere bokstavene "USDOT", etterfulgt av bilens FMCSA-utstedt identifikasjonsnummer. Navnet på selskapet notert på bilens motor carrier identifikasjon Rapporten skal også vises.

Spesifikasjoner

Nødvendig informasjon må vises på begge sider av CMV i brevene som betydelig kontrast med fargen på bilen. Dagtid, må lettering være lesbar fra 50 fot bort når bilen står stille. Bokstaver kan være permanent eller flyttbar.
Unntak

Bokstaver på intermodal utstyr kan eventuelt vises på en etikett eller et innstikk vises i en holder montert på siden av utstyret. På inserts, må tilleggsinformasjon som VIN og SCAC koden også vises.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143114.html

Previous:
Next:

Trucks