Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan virker en Power Divider på en Semi arbeid?

Den semi eller traktor -trailer lastebil motor og drivverk er kompliserte mekaniske systemer designet for å skape mest mulig trekkraft . Kraften skillelinjen er vanlig på store lastebiler og har som mål å gi bedre grep for sjåføren i visse situasjoner. Makt Divider Funksjon

makt skillelinjen er en egen differensial boks plassert mellom de allerede eksisterende to differensiallikninger bokser på bakenden av lastebilen . Denne forskjellen kan låses og låses opp av føreren i situasjoner hvor det er lite eller ingen trekkraft for drivhjulene . Når engasjert , leverer kraften skillelinjen mer kraft til hjulene som har grep og mindre eller ingen til de som er forsinket.
Strøm Divider Effects

Når engasjert , den effektdeler låser gearing mellom de første og andre differensialer på plass , og dermed skape en stiv drivverk system og mer rettet kraft . Kraften skillelinjen er lik i effekt til en låsing differensial eller et traction control system du kan se i en personbil.
Hensyn

makt skillelinjen må betjenes manuelt og bare i tider med lav trekkraft. Å la strømmen divider engasjert på heltid ville resultere i ødelagte aksler , strimlet tannhjul eller ødelagte pakninger på hjulet peker . På grunn av den ekstremt tung last som fraktes med semifinalen , makt skillelinjen , innkjøring og spike er viktige verktøy for å gi forsvarlig kontroll for sjåførene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143111.html

Previous:
Next:

Trucks