Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik feilsøker en 2009 GMC lastebil

GMC pickups kommer i en rekke størrelser. The 2009 linje av GMC lastebiler omfatter Sierra og 1500. Disse lastebilene kommer i fire hjul eller to-hjulstrekk alternativer. Feilsøking GMC pickups krever to forskjellige metoder, ved hjelp av lastebiler kjøretøyet identifikasjonsnummer (VIN) for å finne noe minnes utstedt fra selskapet, og lytte og diagnostisering systemer av lastebilen. Feilsøking krever en ivrig øre for å finne potensielle problemer med bilen. Du trenger
Truck VIN
Vis flere instruksjoner
Se etter Tilbakekalling
en

Finn og skriv ned din GMC lastebilens VIN. Åpne førersiden dør av GMC lastebil og se langs innsiden av døren. Skriv ned 17-sifret sett antall bokstaver.
2

Logg deg på Internett og lede leseren til GMC hjemmeside GMC.com. Følg linkene for tilbakekallinger og oppgi VIN i søkefeltet.
3

Les neste skjermbilde for å lære av eventuelle tilbakekallinger og problemer med modellen. For eksempel, utstedt GMC Recall ID # 29710 i juni 2010. Denne tilbakekallingen behandlet Sierra elektriske system.
Motor og drivverk
4

Sitt i førersetet og vri tenningsnøkkelen til nøytral posisjon.

5

Slå på lysene, radio og andre elektriske systemer. Sjekk at strømmen kommer frem til radio, lys, elektriske vinduer og låser, varmeapparat og AC. Hvis de ikke fungerer, kan batteriet må lades opp eller skiftes.
6

Slå på tenningen og --- mens lastebil er i parken eller i nøytral med i nødbremsen set --- fjær gasspedalen til 2500 RPM og lytte etter eventuelle banket lyder. Hvis en banke lyd er til stede, og deretter prøve å skille mellom metall-mot-metall knocking som indikerer stang problemer, eller en metall på klut dempet lyd, noe som indikerer problemer med stemplene.
7

Drive til en tom parkeringsplass og vri rattet helt til venstre og deretter til høyre når du kjører sakte. Lytt for dunk eller skrikende i hjulet brønner, noe som indikerer ball-felles problemstillinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143099.html

Previous:
Next:

Trucks