Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Isoler en gammel lastebil Cap

Isolering din gamle lastebil cap kan gjøre jakt og fisketurer litt mer utholdelig når været blir ekkel. De fleste lastebil caps kommer med ingen isolasjon de er rett og slett metall strukket over hele rammen. De gir liten barriere mot sterk vind hvis du bor i dem over natten. En måte å øke komforten er å isolere hetten selv. Dette er et prosjekt som enhver person kan utrette. Du trenger
Målebånd
Foam isolasjon (Vanligvis selges i 4 - med 8-fots ark med en tykkelse på to inches)
Foam cutter (Denne enheten er en taggete ledning streng med håndtak på hver side brukes til å kutte skum)
Flytende lim (Selges i rør på din lokale jernvarehandel)
Spray utvides skum (Selges på din jernvarehandel, vil den utvide seg til å fylle hullene når sprayet inn i dem)

Vis flere instruksjoner
en

Mål arealet av hetten. Dette er bare de områdene som kommer til å bli dekket. Du bør ikke dekke vinduet tilbake på grunn av trafikkregler som arbeider med obstruksjon. Bestemme hvor mye av skummet boarding du kommer til å trenge.
2

Mål hullene for taket av hetten for å finne ut hvor du vil kutte skum. Bruke skum cutter kutte riktig mengde skum. Du bør kutte alle tak-og sidepanel deler på en gang for å gjøre å plassere dem i hatten enklere og mer effektiv. Husk å måle i mellom stålrammen hullene. Du ønsker skum å være tettsittende til disse bjelkene for mer komfort.
3

Påfør lim på baksiden av skum og presse til toppen av taket. Hold i noen sekunder for å sikre limet vil holde. Gjenta denne prosessen med de siden deler for hver del av rammen. Du bør kjøre limet lengden og bredden av panelet på 3-tommers mellomrom. Dette vil sikre et godt hold. Gjenta denne prosessen med alle de andre side-og takplater. Sørg for at panelene er som tømme som mulig.
4

Spray skum inn i hullene mellom panelene. Du trenger ikke å spraye en stor mengde inn i hullene siden det vil raskt utvide og fylle gapet skaper en luftsluse.
5

La luken åpen for å tillate røyk å forsvinne. Dette kan ta et par dager.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143094.html

Previous:
Next:

Trucks