Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan legge Horsepower til en GM Truck

Tilfeldig legge ettermarkedet tilbehør som lover å legge hestekrefter til GM lastebil er ikke veien å gå. I stedet har en klar plan i tankene og skreddersy modifikasjoner for å møte spesifikke behov. For eksempel krever tauing tunge tilhengere i stor høyde ulike endringer enn en lastebil som brukes primært for off-road aktiviteter. Uavhengig av de behov, er det fire områder som kan modifiseres. De bør sømløst arbeide sammen for å produsere gode resultater. Instruksjoner
en

Bytt eksosanlegg. En frittflytende eksosanlegg øker hestekrefter, men direkte endrer dreiemomentkurve. Dreiemoment er relatert til generelle trekkraft, og resultatene kan ikke være behagelig hvis slepe en tung tilhenger er målet. Denne endringen betaler utbytte, men når motor modifikasjoner er gjort.
2

Endre motoren datasystem. Dette har også tvilsomme avkastning med mindre endringen er spesifikke for programmet. Skifte databrikke håper å raskt legge hestekrefter er ikke til å møte behovene til høytliggende tauing. Men med et program som passer det målet, kombinert med de rette motor modifikasjoner, er resultatene bedre.
3

Endre luftstrømmen, eller inntak. Er frittflytende innsugsmanifoilene, luftfiltre og throttle organer allment tilgjengelig, men disse systemene er kostbare og fordelene marginal. Et unntak fra dette er i store høyder hvor resultatene er ofte dramatisk bedre.
4

Gjør selektive motor modifikasjoner. Skift motorens kamaksel med en forestilling profil cam som oppfyller hestekrefter behov, som for eksempel økt dreiemoment og hestekrefter. Dette er en stor oppgave fordi mye av motoren demonteres under installasjonsprosessen. Dette er, skjønt, den viktigste motoren modifikasjon som endrer hestekrefter og dreiemoment profiler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143088.html

Previous:
Next:

Trucks