Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Trucking Wood Pellets

Trepellets er en effektiv måte å holde huset varmt om vinteren. Du kan ødelegge pellets hvis du hale dem på feil måte, though. Fuktighet er den største fiende av trepellets, men andre farer truer sikkerheten til pellets. Hvis du rive en pose under transporten prosessen, kan kraftig vind bære bort dine pellets eller fylle lasteplanet med pellets. Du trenger
Paller
Tarp
Vis flere instruksjoner
en

rense ut seng av lastebilen. Tørke den ut om det er noen fuktighet i seng av lastebilen som kan sive gjennom poser med pellets.
2

Lay tre paller på baksiden av lastebilen for å holde poser med pellets av lasteplanet. Pallene holde en buffersone mellom lasteplanet og poser med pellets. Som buffer plass er viktig i tilfelle regn.
3

Undersøk poser med pellets for tårer før du kjøper dem. Bare kjøpe poser som er i optimal stand.
4

Senk bakluken på lastebilen. Løft poser med pellets (med bena, ikke ryggen) og bære dem til bilen. Klatrer opp på lasteplanet og sette sekkene på pallene nær førerhuset på lastebilen.
5

Legg ut poser over pallene på sengen av lastebilen. Sstack poser hvis du går ut av rommet, men ikke overstige tre poser per stabel. Dekk poser med en presenning for å beskytte dem mot dårlig vær.
6

Tuck hjørnene av presenning under poser med pellets. Dette hindrer presenning fra flyr vekk mens du kjører.
7

Drive til din destinasjon. Når du stopper på rødt lys, sjekke bakspeilet for å sikre presenning er fortsatt intakt. Trekke inn et trygt sted og justere presenning hvis det løsner.
8

Trekk presenning av poser med pellets når du når ditt reisemål. Senk bakluken og losse pellets ved å overlate dem til en assistent på bakken nedenfor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143077.html

Previous:
Next:

Trucks