Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan fikse en Horn på en 1994 Toyota Pickup Truck

Hornet i 1994 Toyota Pickup Truck er avgjørende av to grunner ; støy når du bruker den bidrar til å unngå ulykker , og det er en nødvendig komponent for å passere kjøretøy inspeksjoner . Når hornet del som fulgte med bilen slutter å fungere , bør du raskt få en ny del og installere den i bilen . Ansette en mekaniker er unødvendig, som prosedyren er ikke arbeidsintensiv og vil ikke ta mer enn noen få minutter , avhengig av din komfort og erfaringsnivå. Du trenger
Wrench
New horn
Lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret av pickup lastebil . Legg merke til den runde brikke festet til den andre siden av lastebilens støtfanger. Dette er den del hornet . Bruk blitsen for å finne mutrene som holder den delen på plass.
2

Reach ned i panseret og løsne mutterne fra horn delen . Fjern mutterne og sette dem i en beholder slik at ikke vil bli feilplassert.
3

godt tak i ledningen plugget inn i horn og fjerne det , kutte av strømforsyningen fra horn . Fjern horn del fra lastebilen .
4

Sett horn du har kjøpt inn samme sted og skru den på plass ved hjelp av mutrene du satt til side . Koble strømforsyningen inn i det nye horn .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143076.html

Previous:
Next:

Trucks