Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvor å låse opp din lastebil

Hvis du eier en lastebil, vil du hele tiden låse og låse opp dørene på en nesten daglig basis. Avhengig av situasjonen, er det mange måter du kan låse opp din lastebil. Noen måter å låse lastebilen din dør er veldig enkelt, men andre kan kreve å bruke en liten bit av tid og betale en liten avgift. Instruksjoner
Med Keys
en

Sett nøkkelen inn i nøkkelhullet.
2

Drei nøkkelen til døren låses opp.
3

Ta ut nøkkelen og åpner døren.
Med en Coat Hanger
4

Avslør en kleshenger slik at det er en lang, rett wire. Hold låsemekanisme i tankene også. For eksempel bøye den ene enden på hengeren hvis du har en push lås. Alternativt krølle hengeren hvis du må trekke låsen åpen.
5

Slide en skrutrekker mellom døren og vinduet. Påfør lett trykk til du har en betydelig gap å skli hengeren inn. Hvis du allerede har en noe åpent vindu, hopper du til trinn tre.
6

Slip hengeren inn i vinduet forsiktig til den når låsemekanismen. Veldig nøye styre den til knapp eller trekke låsen. Når hengeren er i posisjon, omhyggelig låse opp døren. Det er viktig å bevege seg sakte siden du trenger presisjon og du kan enkelt slippe hengeren inn i lastebilen.
Med en låsesmed
7

Ring en nærliggende låsesmed. Alternativt, kan du ringe et profesjonelt firma. Du kan kalle en locksmithing selskap med statlig tilknytning eller nasjonal dekning, for eksempel Associated Låsesmeder of America.
8

Spør selskapet om et tilbud på dine tjenester. Enhver profesjonell og hederlig låsesmed vil forbli tro mot sitatet hans, ikke endre det når han ankommer stedet. Per desember 2010, disse avgiftene gjennomsnitt mellom $ 30 og $ 50.
9

Kontroller at låsesmed fortsetter sin profesjonalitet på stedet. For eksempel vil noen profesjonell låsesmed bekrefte at han er å låse opp en bil du eier og vil be for registrering og lisens for verifisering. Hvis noen grunn du føler deg ukomfortabel med låsesmed, husk at du har rett til å nekte sin tjeneste og be om en annen låsesmed.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143048.html

Previous:
Next:

Trucks