Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Diesel motorytelse

Dieselmotorer refererer til en type forbrenningsmotor som bruker av kompresjonsvarmen til å initiere tenning å forbrenne drivstoff . Dieselmotorer tilby et annet nivå av ytelse over andre forbrenningsmotor systemer . Diesel Engine

Dieselmotoren ble opprinnelig brukt som en mer effektiv erstatning til dampmaskinen . Dieselmotorer har en høy termisk virkningsgrad på grunn av deres høy komprimering . Kompresjonsforhold refererer til en verdi som representerer forholdet mellom forbrenningskammeret volum fra høyeste kapasiteten til lavest kapasitet.
Ytelse funksjoner

grunn av den høyere temperaturen i forbrenningen produsert av dieselmotor systemer , dieselmotorer brenne mindre drivstoff enn en bensinmotor . Dieselmotorer konvertere mer enn 30 prosent av drivstoffet til mekanisk energi , mens bensinmotorer gjennomsnittlig 25 prosent effektivitet . Drivstoffeffektivitet for dieselmotorer forblir konstant selv med delvis masse spenning . Turbin og bensin motorer bruker mer drivstoff i forhold til delvis effekt .

Resultater ulemper

Dieselmotorer ikke har en sommerfugl på motoren innløp, som lukker ved tomgangskjøring i bensinmotorer . Dette resulterer i mindre innkommende luft som reduserer inaktiv bruk av motor. Diesel drivstoff injiseres før stemplet makt hjerneslag, som kan resultere i kun delvis fullstendig forbrenning og drivstoff avfall.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143047.html

Previous:
Next:

Trucks