Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Meyer Snøplog Instruksjoner

Meyer snøploger er stål og feste til forsiden av en lastebil eller SUV. De drives av en fjernkontroll inne i kjøretøyet. Den moldboard --- platen på forsiden av snøplogen, vinklet for å presse materialet til side --- beveger seg med å trykke på en knapp og kan festes eller løsrevet fra kjøretøyet i løpet av sekunder. Meyer snøploger fit mest lys-plikt og 1/2-ton lastebiler, samt SUVer. Vanligvis komponentene for en Meyer plog komme sammen og krever bare feste de nødvendige delene til bilen din. Du trenger
Truck
Clevis ramme
Vis flere instruksjoner
en

Drive din lastebil opp på plogen og sentrum panseret til løftearmen på baksiden av moldboard (spade) til de to ta kontakt.
2

Drive fremover slik at du skyver plog forsamlingen noen få inches. Dette rutene A-ramme i gaffelbolten ramme som gjør riktig pin vedlegg. |
3

De bakre faste pinner (på baksiden av moldboard) og hakk hull på gaffelbolten ramme (bør monteres på kjøretøyet først og åpner for moldboard eller plog forsamlingen til å feste til din lastebil) bør være på linje.
4

Drei håndtaket pin for å låse den opp.
5 < p> Flytt den øvre del av heisen rammen mot trucken. Skyv den inn til den låses foran pins til gaffelbolten rammen.
6

Fjern sikkerheten klippet fra jackstand (festet til baksiden av moldboard) og skyv jackstand håndtaket ned.

7

Hev jackstand og erstatte sikkerheten klippet.
8

Hold plogen kjeden stram og plassere den tredje linken over armen inn i låsenot. Dette vil gi deg riktig mengde slakk ved pløying.
9

Vri tenningen og Electro-Touch (bærbar fjernkontroll) bryteren på. Gule lys på retningsbestemt tastaturet vil indikere at Electro-Touch er på.
10

Trykk på pil ned på fjernkontrollen i korte intervaller for å senke moldboard sakte.
11

Hold pil ned på fjernkontrollen for å låse plogen i den nedre (flyte) posisjon. Plogen kan nå bevege seg langs bakken eller være vinklet mot venstre eller høyre (ved hjelp av retningsknappene pilene på Electro-Touch tastatur).
12

Trykk på pil opp for å avbryte nedre posisjon.

13

Drive med en hastighet på ikke mer enn 40 km /h når en plog er festet til kjøretøyet. Denne hastigheten må kanskje være lavere avhengig av veiforholdene.
14

Kjør kjøretøyet fra sted til sted med snøplog festet med fiske den moldboard helt og bære den så lav som er trygt for veien og forhold for å unngå overoppheting din motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143032.html

Previous:
Next:

Trucks