Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Internasjonale Truck Spesifikasjoner

Internasjonale lastebiler kan finnes overalt semi-trailer trafikk er vanlig. Disse traktorene er så vanlig fordi de er et rimelig alternativ for noen driver som er ute etter å være en operatør-eier. Disse lastebilene tilbyr også ulike funksjoner som lar deg tilpasse International lastebil for å møte dine behov. Cab Alternativer

Internasjonale lastebiler har to forskjellige førerhus alternativer for ulike typer kjøring. Dagen cab er perfekt for sjåfører som vil bare være å gjøre mindre, lokale, daglige kjøringer. En sovehytte er også tilgjengelig for de sjåfører som skal kjøre over-the-road og vil være borte i lengre perioder av gangen.
Engine
p Det er to ulike alternativer for motorer i de internasjonale lastebiler. Cummins ISX er standard motor, tilbyr 435-600 hestekrefter. Det andre alternativet er CAT C15 motor, som tilbyr 435-550 hestekrefter.

Aksler
p Det er mange forskjellige aksel alternativer tilgjengelig på internasjonale lastebiler. Standarden forakselen er fabrikkert Hendrickson, som har en 12 350 kilos kapasitet. Andre forakselen alternativene inkluderer ulike Meritor standard og wide-track aksler, og flere Dana-Spicer standard og wide-track aksler. Størst kapasitet av disse er 14,600 pounds. Standarden bakakselen er Meritor enkelutveksling 40 000-kilos kapasitet smøreolje pumpe og aluminium bærere. Andre Meritor og Dana-Spicer alternativer er tilgjengelige, opp til en 46 000-kilos kapasitet.
Suspension

Internasjonale lastebiler tilbyr flere ulike alternativer for suspensjon. Hendrickson mono-bladfjærer er standarden for forstillingen. Denne suspensjonen har en kapasitet på 12,350 pounds. Andre muligheter er den internasjonale multi-link foran vind, foran parabel 2-blad taper og våren parabolske taper blad. Den største kapasiteten er 14,600 pounds. For bakhjulsoppheng, er standarden de Internationals Iros med en kapasitet på 40.000 pounds. Standard akselavstand på baksiden er 52 inches, med opsjoner på 55 inches og 60 inches tilgjengelige.
Drivstofftanker

Drivstofftanken på internasjonale lastebiler varierer avhengig av den type førerhuset valgt. For kort førerhus, er standard tank en dual under-cab 115-gallon tank. Denne tanken kan være enten polert eller upolert. En høyre side montert tank er valgfritt. For den sovende førerhuset, er standarden en dual under-cab 150-gallon tank. Denne tanken kan også være enten polert eller upolert. Dual BOC 150-gallon tanker er valgfrie.
Dekk

Internasjonale lastebiler kommer med Goodyear dekk standard. Hvis disse dekkene er ikke det du ønsker, Bridgestone, Michelin, Hankook og General dekk er også tilgjengelig som ekstrautstyr. Disse dekkene er montert på 22,5-tommers malt stål, polert eller ikke-polert aluminium felger. Valgfri 24,5-tommers felger er tilgjengelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143030.html

Previous:
Next:

Trucks