Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan identifisere Militære Aksler

Å ha riktig aksel på din bil eller lastebil er avgjørende for levetiden til suspensjon din, hvis du har en monster truck eller off-road kjøretøy, kan en vanlig sivil aksel ikke være nok for deg. Du kan trenge en militær aksel for å tåle slitasje at store off-road kjøretøyer gjennomgå. Videre disse typer biler pleier å være tyngre, og du trenger en aksel som kan støtte helsen til suspensjon din. Instruksjoner
en

se etter selskaper som har kompetanse på dette området, fordi ikke alle aksel produsenter gjør militær-grade aksler. De vanligste militære aksel produsenter er Dana Holding Corp, GM Corp og Rockwell International. Hvis du er usikker på om en bestemt aksel, se etter selskapets produksjons-stempel og forskning dem å sørge for at de er lisensiert produsenter av militær-grade aksler.
2

Tenk på vekt. Militære aksler er ofte mye større enn sivile modeller, men ikke alltid. En god indikator er hvis akselen veier mellom 2 og 5 tonn, som er der mange militære aksler falle. Militære aksler trenger ikke å være så stor, men så ikke basere identifikasjon på dette aspektet alene. Mange militære aksler er i 1 tonn og mindre utvalg.
3

Look for tykkere støpte dekker. I noen tilfeller er dette den eneste måten å fortelle forskjellen mellom en militær og sivil modell. For eksempel, 25 Dana militær modellen og Dana 27 sivile modellen ser nøyaktig den samme, bortsett fra at Dana 25 har en tykkere støpt dekke. Teknisk aksepterer Dana 27 høyere gir, men du kan ikke gjøre dette skillet bare ved å se på de to delene.
4

Sjekk å se om det er skinn gamasjer dekker aksel dreies. Dette er vanlig på noen militære modeller fordi de bidra til å forhindre korrosjon som kan være resultatet av noen av slitasje at militær-grade akslingene er bygget for å ta.
5

titt på den type tannhjul montert på akselen. Rockwell 2 1/2-ton militære aksler er alle utstyrt med 6,72 tannhjul, noe som betyr at dekkene må ha minst en 44-tommers diameter for å imøtekomme dem. Disse store tannhjul er ofte et tegn på militær-grade aksler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143001.html

Previous:
Next:

Trucks