Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Fest Din Truck Cap

Truck caps eller toppers , er en flott måte å legge til lagringsplass til lastebilen. Lastebil senger har i lang tid vært en praktisk måte å transportere gjenstander eller materialer som kan være til stor eller skitne til å passe i interiøret i en bil eller lastebil . En lastebil cap gir beskyttelse og ly mot dårlig vær for å beskytte materialer mot opphopning av rust eller mugg. Truck caps ofte har vindu låser for å beskytte mot tyveri . Du trenger:
C klemmer
Vis flere instruksjoner
en

Lay strimler av skum tape på undersiden skinner av din lastebil cap. Dette vil forhindre at trucken skrape maling på lasteplanet . Fest den klebrige siden av skum tape til skinnene i bunnen av lastebil cap.
2

Løft lastebil cap og sette den på lasteplanet . Har noen hjelpe deg med dette trinnet . Du og din assistent stå på motsatte sider av lastebilen cap og løfte den opp på lasteplanet . Juster skinnene av lastebil cap med skinnene på lasteplanet .
3

Bruk C klemmer for å feste lokket til truck bed rails . Klipp leppene på C klemmer på lastebil cap og bed rails . Vri låseskruen med klokken for å stramme C klemmer. Fest en C brakett til hver av de fire hjørnene av lastebil cap, fester lokket til lasteplanet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142999.html

Previous:
Next:

Trucks