Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

99 Chevy Tahoe Hode moment Specs

I 1999 er lagt Chevrolet i sine Tahoes en 5,7-liters motor med åtte sylindre i en "V" formasjon og 16 ventiler i en enkelt overhead konfigurasjon. Denne motoren hadde en diameter på 4 inches, et slag av 3,48 inches og et kompresjonsforhold på 9,4 til-1. Det kan produsere 255 hestekrefter ved 4600 rpm og 330 fot-pounds av dreiemoment ved 2800 rpm. Topplokk

I en motor, sitter topplokk, også kjent som leder, på toppen av sylindrene på motorblokken. Apparatet består av en plattform som inkluderer ventiler og tennplugger.
Torque

Dreiemoment refererer til styrken som kreves for å rotere et objekt, i dette tilfellet en mutter eller en bolt, rundt en akse eller pivot. Du kan tenke på det som en vri. Noen komponenter, spesielt involverer topplokk, utnytte en spiralformede sekvensering for ettertrekking. For denne sekvensen, begynner ettertrekking med sentrum-mest bolt og jobbe utover i begge retninger jevnt fordelt. Hvis det er flere trinn, dreiemoment i boltene det første kravet, da dreiemoment samtlige skruer i samme rekkefølge til den andre kravet, og så videre. Vente 15 minutter mellom hvert trinn slik at boltene til å strekke og bosette før du påfører mer dreiemoment.

Spesifikasjoner

Når bolting topplokk til motoren blokkere, bør du først trekk til 11mm bolter, og deretter 8mm bolter. Alle disse boltene motta 22 fot-pounds av dreiemoment. Eksosmanifolden bolter til topplokk først med 11 fot-pounds av dreiemoment, deretter med 18 fot-pounds av dreiemoment. Inntaket manifold krever to skritt for å feste til topplokk:. Første til 3,67 fot-pounds av dreiemoment, og deretter til 7,42 fot-pounds

rocker arm krever 22 fot-pounds til å bli ordentlig med sylinderen hode. Tennpluggen festes til topplokk med 11 fot-pounds av dreiemoment. Både ventil dekke bolter og damp vent rør motta 8,83 fot-pounds av dreiemoment til å delta med topplokket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142996.html

Previous:
Next:

Trucks