Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan finne den nøytrale Safety Slå på en 2003 Dodge Ram 1500 Hemi

Den nøytrale sikkerhetsbryter er en del av start enheten i et kjøretøy. Bryteren sikrer at du kan bare starte bilen når den er i park eller nøytral. I 2003 Dodge Ram 1500 Hemi bruksanvisningen, bryteren faktisk referert til som "park /nøytral" bryteren og er en del av starteren apparat. Det er en indikasjon lys på kjøretøyet som vil gi deg beskjed hvis denne delen må skiftes. Du trenger
Wrench
Socket skiftenøkkel eller skralle
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret på 2003 Dodge Ram 1500 Hemi og finn batteriet mot fronten på bilen med en rød og svart ledning koblet til den.
2

se rett bak batteriet og finne Power Distribution Center (PDC). Til nedre venstre for PDC er park /nøytral bryteren. Imidlertid vil bare en del av parken /nøytral bryteren være synlig da det ligger bak en lås plate festet med skruer og muttere.
3

Koble fra batteriet ved å fjerne den svarte kabelen forbindelse med en skiftenøkkel. Sett batterikabelen til side. Dette kobler den elektriske delen av lastebilen, noe som gjør det trygt å arbeide på park /nøytral bryteren.
4

Trekk ut støpselet som går til starteren ved å vippe opp sin fane og trekke ut støpselet . Sted at ledningen til siden.
5

Skru av starteren to festeskruene med en skralle dreies mot klokken.
6

Fjern låsen plate. Dette er den siste brikken holder startmotorhuset enheten på plass. Bruk en skiftenøkkel eller skralle for å løsne mutteren og skyv deretter mutteren og lås plate.
7

Skyv ut park /nøytral bryteren. Det vil nå være fullt synlig og kan lett skyves ut hvis du ønsker siden det er usikret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142994.html

Previous:
Next:

Trucks