Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2006 Ford 6,0 ​​Spesifikasjoner for Torque & Hestekrefter

Den 6-liters Strøm Stroke diesel først prydet Ford lastebiler i 2003. Det var den andre Strøm Stroke Ford introdusert og ble bygget av International. Motoren var plaget med problemer fordi Ford måtte jag den i produksjon for å møte nye føderale utslipp standarder, og hastig-designede utslipp utstyr forårsaket problemer, ifølge International Power Stroke. Den 6,0 Strøm Stroke motoren ble solgt andre steder i verden uten utslipp gear og ble godt mottatt på mellomlang lastebil markedet under navnet på VT 365. Ford lagt ned produksjonen av motoren i 2008. Motor

Ford 6,0 ​​Strøm Stroke diesel V-8 ble vurdert til 325 hestekrefter ved 3300 rpm med 570 fot-pounds av dreiemoment ved 2000 rpm. Motoren fortrenger 365 kubikk inches og har et kompresjonsforhold på 18,0-til-1. Den hadde en boring og slaglengde på 3,74 av 4,134 inches og var utstyrt med en enkelt variabel geometri turbolader. Det hadde også en enkelt girdrevne kamaksel på fire ventiler per sylinder. Den 6,0 liter Strøm Stroke hadde en lengde på 35 inches, bredde på 38,3 inches og høyde på 40,7 inches.
Historie

Ford introduserte sin andre Strøm Stroke motoren, 6,0 liter diesel, i 2003 som svar på nye føderale utslippskrav. Denne motoren erstattet den første Strøm Stroke, Ford 7,3 diesel motor. Den 6-liters motor ytelse og drivstofføkonomi overgått alle føderale standarder, slik at 7.3 ble faset ut. Av 2004, var den eneste diesel tilbys av Ford den 6-liters motor.

Problemer

6-liters motoren har blitt referert til av noen som en sitron. Dens hastverket i produksjonen resulterte i utrente teknikere som ikke har trening for å løse problemer. Dette kostet mange kunder uberettiget besøk til kundeservice. I tillegg ble de 6,0 stappfull av utslipp utstyr som ofte ikke fungerte ordentlig. Noen eksempler på store problemer inkluderte dreiemoment for å gi hodet bolter var utsatt for svikte under høyt sylinder trykk, eksos gass resirkulering (EGR) forårsaket høye kjølevæske temperaturer som førte til fordreining av topplokk, hadde oljekjøler problemer med tresko som resulterte i alvorlige skader på motoren og turboladeren led av sot oppbygging på sine vinger som forårsaket turbolader for å henge etter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142990.html

Previous:
Next:

Trucks