Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Spesifikasjoner for Suzuki Carry Trucks

The Suzuki Carry lastebil har vært på veiene rundt om i verden siden 1960. Dette populære og små utilitaristisk lastebil har mange nyttige funksjoner for å hjelpe med det daglige og transportarbeid. Lastebilen har lav gass kjørelengde. Den lille størrelsen gjør den perfekt for lukeparkere og kjøring på smale veier. Modifikasjoner som høyre-eller venstreratt rattet alternativer legge til allsidigheten til denne japanske bilen. Mekaniske

Suzuki Carry lastebiler har en tresylindret, væskekjølte, 660cc bensinmotor. Den er tilgjengelig med enten en fire-eller fem-trinns manuell eller automatisk girkasse. Den 8-gallon tank krever bruk av blyfri bensin, og drivstofforbruk på mellom 40 til 50 mpg i byen. To lav /høy hovedlys tilbyr trygg reise om natten eller på overskyete dager. In-dash lys, blinklys, parkeringsplasser og brems lys og bak omvendt lysene er alt standardutstyr. Den 12-volts elektrisk system har solid-state tenning og en 12-volts batteri. Lastebilen har uavhengig oppheng foran og bak, med fronten ved hjelp spankulere suspensjon og spiralfjærer, og baksiden har bladfjærer og sjokk.
Body

Suzuki Carry lastebil er klassifisert som en minitruck alle standarder. Boxy stål-ramme cab skryte unibody konstruksjon med en stor vindskjerm. En bred, svart plast støtfanger beskytter fronten fra bulker. Mål for kort kropp lastebil måler 3675 mm lang, 1780 mm høy og 1475mm bred. Denne liten lastebil, som kun kommer i hvitt, har to dører og to seter. Metallet lastebil seng er hengslet på sidene og bak med paneler som kaster ned 180 grader for å gi et helt flatt område å bære last.
Egenskaper

valgfrie funksjoner på Suzuki Carry lastebil er stasjonen type. Denne lastebilen er produsert både som to-og firehjulstrekk. Lastebilen tilbyr rack-and-pinion styring, med rattet plassert standard på høyre side av bilen. Setene er konstruert ved hjelp av klut-trimmet møbeltrekk. En enkel radio med to små høyttalere leveres som standard. Velg standard byen road dekk eller få off-road varianter for firehjulstrekk. Bremsene foran har ventilerte skivebremser, mens bakakselen har trommelbremser. Sikkerhetsfunksjoner inkluderer vindusviskerne, sete-belter, to justerbare sidespeil og en innside-sentrert bakspeilet. Air condition er valgfritt, men en ovn er standard utstyr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142980.html

Previous:
Next:

Trucks