Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan løfte en 99 Silverado

Chevrolet Silverado er en modell av pickup lastebil produsert av General Motors. Du ønsker kanskje å løfte 1999-modellen av Silverado i tilfelle av en punktering. Løfte alle kjøretøy er en potensielt farlig operasjon, og bør utføres med tilbørlig varsomhet. Forsøk aldri å få tilgang til undersiden av bilen kun ved hjelp av jack. 1999 Silverado har flere jack poeng ligger rundt bilen hvor rammen er laget for å bli løftet. Tillat omtrent 10 minutter å løfte Chevrolet Silverado med den oppjekkbare som følger med bilen. Instruksjoner
Finne og Montering av Jack
en

Finn verktøykasse bak setene i førerhuset på Chevrolet Silverado.
2

Skru av vingemutter holde nede dekselet av verktøysettet.
3

Fjern alle Wingnuts holder ned hjulblokker, jekk og verktøy og trekke dem fra verktøysettet. Du vil ha en flaske-stil jack, en jack håndtak, et hjul skiftenøkkel, to jack håndtaksforlengelsene og to hjulblokker.
4

Koble jack håndtaket til flasken jack ved å sette kroken-formet enden inn i hullet på undersiden av kontakten.
5

Vri jack med klokken for å låse den på plass og heve jack litt.
Løfte 1999 Chevrolet Silverado
6

Slå av motoren, trekk til parkeringsbremsen og sette bilen i park (automatgir) eller 1. gir (manuell). Kontroller at overføre saken i 4 hjulstrekk er i en drivhjulet og ikke nøytrale. Sørg for at bilen er på flat mark.
7

Plasser hjulblokker foran og bak rattet lengst fra jekkpunktet. For eksempel, hvis du løfter bruker front, passasjersiden jekkpunktet, plassere blokkene på baksiden førersiden hjul.
8

Plasser jekken under på siden av bilen. Hvis du har en to-hjulstrekk 2500-serien og har tilgang til forhjulet, plasserer jekken under braketten festet til rammen bak forhjulet. Plasser jekken under rammen bak forhjulet på alle andre modeller.
9

Hold snu jack håndtaket til bilen er av bakken. Du kan nå fjerne hjulene med hjulet skiftenøkkel. Vri jack håndtaket mot klokken for å senke bilen når du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142963.html

Previous:
Next:

Trucks