Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1995 Ford F350 Spesifikasjoner

The 1995 Ford F-350 lastebil var en del av Fords F-serie, som først kom på markedet i 1940. F-350 hadde en stor motor og derfor ikke får store gass kjørelengde. Det ble radikalt redesignet i 1992, og 1995-modellen reflekteres disse endringene samt påfølgende oppgraderinger. Motor og ytelse Specs

standard modellen av 1995 Ford F-350 lastebil hadde en 5,8-liters V-8 motor som satt ut 210 hestekrefter. En 7,5-liters V-8 motor og en 7,3-liters dieselmotor var tilgjengelig som tilleggsutstyr. Det hadde multi-point innsprøytning, og bak blad fjæring. Det hadde to ventilerte skivebremser og anti-lock oppbremsing. Den kom standard med en manuell girkasse, men hadde en valgfri tre-eller fire-trinns automatisk girkasse tilgjengelig.
Utvendig spesifikasjon

Utvendig design funksjoner på 1995 Ford F -350 lastebil inkludert kroppen støping og krom trim. Det hadde krom støtfangere foran og bak. Fører og passasjer sidespeil var justeres manuelt. Det hadde halogenlykter. Frontruter hadde farget glass, og vindusviskerne hadde en tilbakevendende tørke funksjon. F-350 hadde også en ekstra bensintank. Også leveres som ekstrautstyr var skli plater, en manuelt åpne bakruten og camping og tauing pakken.
Interiør Specs

klimakontroll system av 1995 Ford F-350 inneholdt KFK-fri air condition med fire viftehastigheter. Lysfunksjoner inkludert en last lys, leselys, en opplyst hanskerom, innvendig lys og en opplyst askebeger. Lydanlegget inkludert en AM radio med fire høyttalere, og hadde en valgfri AM /FM stereo radio og kassettspiller tilgjengelig. Lagringsplass inkludert dør hyller på fører-og passasjersiden og et hanskerom. Sikkerhetsfunksjoner inkludert fører og passasjer kollisjonsputer, hodestøtter og setebelter. Den F-350 også omtalt strøm låser, servostyring, elektriske vinduer, et skinn dekket ratt og cruise control, med en tilt ratt valgfritt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142957.html

Previous:
Next:

Trucks