Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Typer av lastebiler

Lastebiler er klassifisert basert på den måten at de er bygget og hvor mye vekt som de kan bære. Lær forskjellen mellom de ulike typer last lastebiler hvis du er interessert i en karriere i transportbransjen. Dette er viktig som forskjellige lisenser er nødvendig for å drive ulike typer lastebiler, og ulike lover gjelder for visse klasser av biler. Legg også merke til at den faktiske juridiske definisjonene av vektklasser av bil, og konsesjonskrav for å drive dem, kan variere fra stat til stat. Lette lastebiler

Lette lastebiler er den minste typen lastebiler, og brukes til å levere bare liten last, vanligvis innen en enkelt by. Konvensjonelle lastebiler faller i denne kategorien. Men mindre pakker lastebiler også ofte kvalifisere som lette lastebiler, og dermed også fortjener omtale som en kategori av last lastebil. Et kjøretøy med en totalvekt (GVWR) på opptil £ 14,000. vil bli klassifisert som en lett lastebil.
Medium Trucks
p Det er en rekke kjøretøy som faller inn i kategorien middels lastebiler. Ambulanser eller søppel lastebiler ofte faller i denne kategorien. En betydelig del av ett stykke levering lastebiler med en stor last plass vil bli klassifisert som middels lastebiler. I Washington er mellomstore lastebiler klassifisert som de med en GVWR mellom 14 001 og £ 33,000.

Store lastebiler

Store lastebiler er vanligvis semifinalen. Enhver kjøretøy med en GVWR på mer enn £ 33000. ville falle inn under denne kategorien. Store lastebiler med en tandem aksel eller delt aksel oppsett brukes for lang hale lasten beveger utgjør størstedelen av denne kategorien. For å drive disse typer lastebiler, vil en person normalt trenger det høyeste nivået av kommersiell lisens tilbys i en stat.
Aksel Klassifisering

I tillegg til å klassifisere lastebiler etter vekt, de er også ofte klassifisert basert på antall aksler som de har. For eksempel, i California, gjør at en klasse B-lisens en person å drive en tre akslet bil, men de krever en klasse A for bilkjøring med et større antall aksler.

The Federal Highway Administration klassifiserer biler etter aksel , og starter med lastebiler som består av en enkelt enhet og har to aksler og seks dekk, og beveger seg helt opp til syv eller flere multi-trailer lastebiler i deres største kategorien. Hver kategori i mellom er klassifisert med antall aksler, og om lastebilen er en singel eller multi-unit kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142936.html

Previous:
Next:

Trucks