Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er funksjonen av Smog Pump på en lastebil?

Vehicle utslipp kontroll refererer til praksisen med å redusere utslipp fra kjøretøy , som inkluderer luftforurensning som produserer negative virkninger på miljøet og folkehelsen . En smog pumpen på en trestamme er et kjøretøy utslipp kontroll tiltaket startet i 1966 . Smog Pump

smog pumpe , slang for luftinjeksjon eller sekundær luft injeksjon , brukes til å injisere luft inn i eksos strømmen , eller gass som oppstår som følge av drivstoff forbrenning . Dette luftinjeksjon muliggjør en fyldigere forbrenning av avgasser .
Katalysator Support

Innføringen av katalysatorer , eller enheter som brukes til å redusere giftigheten av utslipp fra forbrenningsmotorer motorer, forårsaket rollen som luft injeksjon systemer for å skifte fra grunnskole til videregående. Som motoren blir varm , er luft injiseres nedstrøms inn i katalysatoren for å bistå omformer med katalyse av karbonmonoksid og uforbrente hydrokarboner .
Truck Pump

Air injeksjon systemer koble til lastebil via en vane pumpe, som er slått av et belte festet til lastebilens dieselmotor . En vingepumpe refererer til en pumpe som inneholder skovler montert på en rotor som roterer inne i et hulrom . Den vane pumpens inntak av luft blir filtrert via en skjerm som roterer . Trykkluft er sendt til motorens injeksjon poeng der den går inn i eksosen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142924.html

Previous:
Next:

Trucks