Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Juster Camber på en Chevrolet lastebil

The camber av Chevrolet lastebil refererer til den vertikale plassering av hjulene. Generelt, rett Cambers resultat i overlegen dekkslitasje. Men siden kjøretøydeler erodere i løpet av mange år, blir lastebilens camber mindre sterk etter en stund. For å løse dette problemet og justere camber, må du bruke en spesiell bolt. Du trenger
Alignment maskin
Impact pistol
Socket satt
Wrench satt
beskyttende briller
Vis flere instruksjoner
en

Place dine vernebriller i ansiktet ditt, og sette din lastebil på stativet med henblikk på justering. Holder seg til rack-instruksjoner for å regne ut størrelsen på riktig justering målinger.
2

Kontroller at lastebilen allerede har en camber bolt. For å gjøre dette, se på dine spankulere bolter. For eksempel inneholder camber bolt av ettermarkedet variasjon en vaskemaskin med en liten håndtak, mens fabrikken modellen inneholder en offset eksenterbolten hodet.
3

Bruk slagbormaskin for å føre til at ikke -camber bolt til å bli mindre løs. Hvis du har en ettermarkedet camber, gjøre det mindre stramt med bruk av to fastnøkler. Har din assistent bidra til å lette ut boltene når de blir mer løs.
4

Juster dekk for å få en måling så nær som mulig til den figuren du ønsker. Deretter sikre din strut bolt med begge skiftenøkler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142903.html

Previous:
Next:

Trucks