Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Lastebil Lease Options

Bedrifter er alltid i en fix på om å leie eller kjøpe utstyr når det trengs. Leasing gir deg tilgang til det utstyret du trenger uten for administrasjonsutgiftene. Lastebiltransport flåter, levering selskaper og individuelle lastebil entusiaster står overfor dette dilemmaet oftere enn andre. Med leasing kan du være kvalifisert til perks, som for eksempel drivstoff programmer og veihjelp, som du kanskje må betale ut av lommen hvis du kjøpe og finansiere en lastebil. Finance Leasing

Denne typen lease alternativet gir lastebiltransport selskap med ubegrenset kjørelengde og eventuelle endringer som er nødvendige for å drive virksomheten for en tre til fem års periode. Ideen er å leie for lavere utbetalinger enn hvis du skulle kjøpe utstyret og finansiere det. På slutten av treårsperioden, har du muligheten til å kjøpe bilen hvis du vil fortsette å bruke den. Les den fine print for å se om det er ekstra kostnader for "slitasje" som du må betale når du returnerer bilen. Leieavtalen kan utvides til sju år og noen ganger 10 år. Se etter en betaling struktur som er mer kostnadseffektiv enn en full kjøp.
TRAC Lease

Kjøpesummen for den leide bilen kan forhåndsbestemt. Terminal Leie prisjusteringer er designet for å angi en kjøpesum for bilen når leieavtalen er avsluttet. Imidlertid er prisen bestemmes før leieperioden begynner selv. Dette kan være en mulighet til å kjøpe en ny bil til en 10% til 30% rabatt ved leasing vers og deretter kjøpe på slutten av semesteret. Spare på alternative minimum skatt på grunn av avskrivninger konsekvenser. I boken, "Raske tips for små bedrifter" Terri Parrott anbefaler at du også kan selge bilen. "Hvis du selger bilen for mer enn balansen skyldte på leieavtalen du kan holde overskuddet."
Markedsverdi Lease (FMV) lastebil lease
< p> For en lavere månedlig betaling, kan du velge en markedsverdi lease. Din regnskapsfører kan være i stand til å trekke markedsverdi leieavtaler som en driftskostnad. På slutten av leieperioden, kan du velge å kjøpe bilen til virkelig verdi eller utvide nåværende leieavtale. Avhengig av markedet avskrivninger av din tid leieavtalen avsluttes, kan markedsverdi eller ikke være i din favør. Se etter alternativer å velge mellom fast eller flytende rente, faste eller variable betaling strukturer.
Forebyggende vedlikehold og reparasjon Kontrakt Planer
p Som en flåte eier, hvis du bare ønsker å laste og kjøre, kan du la vedlikehold opp til leasingselskapet. De leier fabrikken mekanikere for å holde flåte av lastebiler yter maksimalt så lenge du er leasing bilen fra dem. De utfører forebyggende vedlikehold samt reparasjoner hvis noe skulle gå galt. Denne type kontrakt kan koste litt mer for all-inclusive vedlikehold, men du kan spare i det lange løp på de potensielle reparasjoner du måtte betale av egen lomme for et kjøretøy som du kjøpte.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142877.html

Previous:
Next:

Trucks